Alka Vuica na kavi s predsjednikom

Alka Vuica na kavi s predsjednikom

IAKO je predsjednik RH Stjepan Mesić nedavno odbio odgovoriti na anketna pitanja Večernjeg lista, tvrdeći da je "anketa je ispod dostojanstva titule predsjednika", izgleda da gostovanje u talk showu Alke Vuice ne spada u tu kategoriju.

Naime, predsjednik RH Stjepan Mesić bit će prvi gost Alke Vuice u novom showu Nove TV "Jedan na jedan", koji kreće sljedećeg ponedjeljka.

Pozivajući se na press službi Nove TV, Večernji list piše kako će Alka Vuica, voditeljica koja je na to mjesto došla nakon što su producenti odustali od Doris Dragović, s Mesićem će razgovarati "bez dlake na jeziku o zanimljivim temama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aktualno, vruće i škakljivo, tri su riječi koje opisuju susret Alke i predsjednika Mesića." – tim riječima s Nove TV najavljuju gostovanje predsjednika RH kod bivše ljubavnice ex-Yu rockera i propale pjevačice.

Zabavni program Nove TV "pojačat" će još jedna bivša kolegica Siniše Svilana, splitska glumica Arijana Čulina, koja će, piše Arena, raditi kao "društvena kroničarka" u još jednoj novoj emisiji Nove TV, nazvanoj "U sridu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara