Amy kao milijun i pol eura vrijedan poklon Abramovičevoj djevojci

POZNAT po raskalašenom stilu života, ruski milijarder Roman Abramovič još je jednom odlučio nadmašiti samog sebe - u naletu ljubavi, djevojci Daši Žukovoj obećao je centar suvremene umjetnosti, čija će biti direktorica. 26-godišnja dizajnerica tako je dočekala ostvarenje dugogodišnjeg sna, a Abramovič je, prenose svjetski mediji, oduševljen, jer je preko zaručnice detaljnije upoznao svijet umjetnosti i "zapalio" se za skupljanje umjetnina, a njihovim kolekcijama uskoro će se moći diviti ruska javnost.

Otvorenje velikog centra suvremene umjetnosti bit će, najblaže rečeno, spektakularno, s Amy Winehouse kao glavnom glazbenom zvijezdom. Problematična pjevačica će za nastup na otvorenju centra dobiti nevjerojatnih milijun i pol eura, a Roman Abramovič će joj, osim izdašnog novčanog iznosa, pokloniti i tjedan dana odmora u svom najluksuznijem apartmanu u Moskvi. Amy ovom primamljivom poslovnom ponudom nastavlja svoj neobični slijed "javnog djelovanja" - svaki put kad joj se u Britaniji dogodi neki privatni gaf, posao procvjeta. Nakon skandala s rasističkim videom dobila je nastup pred Abramovičem i drugim svjetskim bogatašima, a nakon rehabilitacije i živčanog sloma ranije ove godine osvojila je pet nagrada Grammy.

Daši upala sjekira u med!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirana pjevačica nije jedino lice s naslovnice koje će se prešetavati na otvorenju glamuroznog centra suvremene umjetnosti - dolazak su najavile Paris Hilton, Kate Moss i druge poznate ljepotice, a premijernom predstavljanju nazočit će i brojni državni uglednici i vlasnici galerija te poznati umjetnici iz svih dijelova svijeta. Abramovič je, po svemu sudeći, nakon bolnog (i skupog) razvoda odlučio uživati punim plućima, na radost djevojke Daše Žukove koja bi mu, prema pisanju svjetskih medija, uskoro trebala postati suprugom.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara