Tom Cruise s obitelji ovog ljeta dolazi na Jadran?

DOLAZAK Abramovičeve jahte u Rovinj svojevrsna je najava turističke sezone za neke od najbogatijih ljudi na svijetu koji će i ovoga ljeta krstariti Jadranom, a među njima bi se, prema neslužbenim informacijama, trebao naći i najpoznatiji holivudski scijentolog Tom Cruise. Jutarnji list, naime, piše kako grčka kompanija Blue Water Allianze posreduje u dolasku holivudskih i inih zvijezda na Jadran te, među ostalima, najavljuje jednog od najpoznatijih glumaca današnjice koji bi se u našem moru trebao okupati već krajem lipnja.

"Najveći čudak Hollywooda", kako ga zovu zbog pretjerane ljubavi prema scijentologiji, u Hrvatsku bi, prema najavama, trebao doći sa suprugom Katie Holmes i kćerkom Suri. Za razliku od nekih holivudskih zvijezda koje "i ljeti rade", odnosno, šetaju pred paparazzima na ljetovanju, Cruise navodno traži potpunu anonimnost, odnosno lokaciju na kojoj će moći ljetovati bez previše osiguranja.

Zvijezda filma "Top Gun" nije jedini poznati bogataš koji će ovog ljeta krstariti Jadranom - u naše krajeve dolaze osnivači Microsofta Paul Allen i Bill Gates, i to na jahti Octopus, 126-metarskom gigantu koji je uvršten u najluksuznija plovila na svijetu. Na Jadranu će se navodno pojaviti i katarski kralj, te obitelj Ecclestone, a još nije potvrđeno hoće li nakon spektakularne jahte koja je jučer stigla u Rovinj doći i njezin vlasnik, ruski milijarder Roman Abramovič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opekli smo se s Paris Hilton

Priče o dolasku svjetskih zvijezda dosegle su vrhunac prošlog ljeta, kad je najavljeno kako će na srednji Jadran doći najpoznatija svjetska bogatašica. Paris je u to vrijeme, naime, promovirala piće čije je zaštitno lice, a organizatori raznih evenata i vlasnici klubova potrudili su se uvrstiti bogatašicu u svoj "zvjezdani popis". Unatoč pompoznim najavama, koje su uključivale i slijetanje helikopterom na Pag, Paris Hilton nije došla, ali se na Jadranu zabavljala njezina sestra Nicky i najavila kako će, oduševljena ljepotama Jadrana, opet navratiti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara