BB stanari nominirat će potencijalnog pobjednika?

AKO je vijest ponedjeljkom, koju je Big Brother priopćio stanarima, istinita, oni će u petak glasati za samo jednog stanara - i to onoga kojeg smatraju najvećim favoritom. Stanari su upozoreni da je Big Brother već čuo što su do sada pričali tko bi, prema njihovu mišljenju, mogao biti favorit. Osim potencijalnog pobjednika, nominirani će biti i oni stanari koji su u ispovjedaonici izgovorili njegovo ime. Sudeći po onome što su stanari do sada govorili, nominirani bi mogli biti Stipe ili Arsen.

Najnervoznija u Kući posljednjih je nekoliko dana, definitivno, Vita. Nakon prilično žestokih okršaja sa Stipom i Matejom (na koju je gotovo i fizički nasrnula), Vita se posvađala i s Arsenom, kojemu je izgovorila isto što i nedavno Kreši: "Baš si jadan". Arsen ju je zamolio da se pomire za dobrobit ostalih stanara koji moraju živjeti s njima pa je uslijedio zagrljaj. U kasnijem razgovoru s Vedranom, koji je rekordnih minutu i pol za vrijeme razgovora češkao posebno mjesto, Arsen je kazao kako se nije imao namjeru svađati s Vitom te se sjetio Senke kao jedine koja mu je, u Vitinom rangu, mogla tako dignuti živce. I nešto drugo, reklo bi se po njihovim malim noćnim druženjima.

U posljednje vrijeme Arsen se, kako se čini, zbližio s Majom Paolom, koja se pak udaljila od Stipe. Smetaju joj, kaže, neki njegovi komentari, pogotovo kada joj kaže "kako se njoj ništa ne da raditi". Stipe se, s druge strane, sve više druži s Tessom, koja se ne želi više zbližavati s Vedranom, očito nakon što su svoje posljednje zbližavanje oboje, samo različitim ljudima, priznali pred kamerama.

Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara