Belfast Food u petak u GAP klubu

Belfast Food u petak u GAP klubu

KONCERTNA promocija  albuma Melodije Irske i Kvarnera riječke skupine Belfast Food održat će se u subotu, 7. prosinca u zagrebačkom klubu GAP. Iako je album izašao još u proljeće Belfasti su koncertnu promociju morali odgađati do danas iz najboljeg mogućeg razloga - nedostatak termina.

Naime, sve do nedavno u njihovom kalendaru nije bilo slobodnog datuma obzirom da su tijekom cijelog ljeta pa sve do desetog mjeseca gotovo svaki vikend svirali po gradovima Hrvatske i Slovenije.
 
Sada su već uvelike zauzeti pripremama za zagrebački koncert na kojim će im se pridružiti i brojni gosti. Uz kolege iz skupine Shamrock Rovers, prije Belfasta će kao posebni gost  nastupiti i Šajeta, a bendu će se tijekom nastupa pridružiti i neizbježni Mile iz Hladnog Piva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon zagrebačke, uskoro se očekuju koncertne promocije u Rijeci, Puli, Splitu, Osijeku i Ljubljani. Belfast Food su nedavno snimili novi spot za pjesmu Frane Merikan koji ste već mogli vidjeti u programima domaćih televizija, a do Nove godine planira se izlazak i trećeg singla sa albuma Melodije Irske i Kvarnera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara