Blanka Vlašić privatno: Teške sam naravi, ali se liječim šopingom!

Blanka Vlašić privatno: Teške sam naravi, ali se liječim šopingom!

NAŠA najtrofejnija atletičarka Blanka Vlašić uoči skoka u finalu Olimpijskih igara, u kojem će se boriti za zlatnu medalju, umjesto u Olimpijskom selu, priprema se, prema vlastitoj želji u miru i tišini hotelske sobe. Skakačica u vis kojoj su mir i tišina iznimno važni cijeni male rituale koje obavlja prije važnih natjecanja i bez njih bi, kako kaže, bila izgubljena.

"Uglavnom čitam, gledam televiziju i spavam. Ponekad odem u kraći shopping ako je u blizini nekakav centar, pogotovo trgovine poput H&M-a i Zare. Kako natjecanje obično završi u kasnim satima, nemam što drugo raditi osim što prije otići u krevet. Naime, nerijetko ustajem i prije pet da bih stigla na avion za povratak kući", objasnila je, te naglasila kako kao i većina žena, na prvo mjesto stavlja šoping koji je opušta.

Blanka, koja je nekoć bila sklona bušenju tijela i ukrašavanju lica takozvanim piercingom priznala je kako je od tog rituala odustala jer je, kako kaže, sazrijela, ali priznaje da je nekoć bila uvjerena da bi joj i kuglice na licu mogle donijeti sreću. "Svi imamo neke faze u životu, pogotovo u doba sazrijevanja. Piercinzi su mi prije nekoliko godina bili nešto što me zabavljalo i sviđalo mi se, ali sada me više ne ispunjava. Ovaj na pupku sam ostavila jer je nenametljiv i najviše mi se sviđa", dodala je.

"Volim da je sve kako sam isplanirala, ne volim iznenađenja!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka, koju njezini bliski suradnici opisuju kao veselu, nesputanu i upornu djevojku za sebe vjeruje da je iznimno teške naravi, pogotovo nakon što ne ispuni vlastita očekivanja. Naglašava kako u sukobe s ocem najčešće ulazi "jer su istog karaktera", ali priznaje kako su oni u posljednje vrijeme sve rjeđi. "Uporna sam i svojeglava. Ponekad je teško sa mnom, jer sve mora biti onako kako sam isplanirala i ne volim nikakva iznenađenja sa strane. Kad mi nešto smeta, teško držim jezik za zubima, pogotovo kad se radi o nepravdi. Ta karakteristika može biti pozitivna i negativna, posebno kad mi jezik postane brži od pameti. Kao svoju najvažniju vrlinu izdvojila bih upornost", rekla je.

Prema anketi medija koji se bave drugom stranom Olimpijskih igara, Blanka Vlašić drži četvrto mjesto najzgodnije sudionice Olimpijskih igara. Opisana je kao 34-godišnja (?) hrvatska atletičarka koja trenutačno ponosno sjaji na prvom mjestu skakačica u vis. "Vitka gospođica je jedna od kandidatkinja za zlatnu medalju, a Hrvati najviše nade polažu upravo u njezino zlato. Uz jednu srebrnu i jednu brončanu medalju, Blanka je osvojila šest zlatnih medalja na međunarodnim natjecanjima", stoji u tekstu ispod Blankine fotografije.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara