Brangelina zasad više ne posvaja djecu

Brangelina zasad više ne posvaja djecu

SVAKO malo u svjetskim medijima pojave se "provjerene informacije" kako Brad Pitt i Angelina Jolie usvajaju još jedno dijete. Ako je vjerovati tabloidima, svoje peto dijete traže na više lokacija, pretežno u siromašnim zemljama koje se već godinama bore za osnovne životne uvjete. Potaknuti raznim napisima, glumci su preko glasnogovornice jasno i glasno poručili: "Ne usvajamo!".

"Zahara je u našoj obitelji zasad jedina Afroamerikanka, a da se u tom pogledu ne bi osjećala osamljeno, možda opet posvojimo u Africi", izjavila je svojedobno Angelina Jolie i potaknula lavinu "ekskluzivnih vijesti" i različitih pričica o novom posvajanju. Te su priče, prema mišljenju slavnog glumačkog para, prešle svaku mjeru, pa su Brad i Angelina preko glasnogovornice poručili kako im nova usvajanja nisu u planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angelina i Brad još se nisu službeno očitovali o tvrdnjama glumičine bivše djevojke Jenny Shimizu, koja je nedavno izjavila kako njih dvije i dalje održavaju ljubavnu vezu, koja, prema nekim informacijama, uz povremene prekide, traje posljednjih deset godina.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara