Britney mijenja Amy na MTV-jevoj dodjeli nagrada

Britney mijenja Amy na MTV-jevoj dodjeli nagrada

KAKO je Amy Winehouse zbog zdravstvenih problema (čitaj: heroina) otkazala nastup na dodjeli MTV Video Music Awards, a producenti uporno žele problematičnu zvijezdu zbog koje će se ceremonija još danima spominjati, na njeno mjesto po posljednjim informacijama dolazi Britney Speras. Daily Mail doznaje kako će s iluzionistom Crissom Angelom izvesti mađioničarsku točku i na playback otpjevati novi singl "Gimme More".

Dugo najavljivani glazbeni povratak Britney Spears mogao bi se dogoditi već sljedećeg tjedna, i to na spektakularnoj MTV-jevoj dodjeli u Las Vegasu. Kako je Amy Winehouse u zadnji tren otkazala nastup, otvorilo se slobodno mjesto koje će, prema pisanju Daily Maila, za svoj comeback iskoristiti Britney Spears. Od producenata ceremonije, naime, stižu brojne informacije kojima podižu interes gledateljstva, a govore o zanimljivom nastupu u kojem će nas nekadašnja pop princeza podsjetiti na svoje najveće gafove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim iluzionista Crissa Angela, s kojim se Brit u posljednje vrijeme dosta druži pa neki pričaju i o vezi, u njezinom nastupu trebali bi sudjelovati i Justin Timberlake te Kevin Federline, ali samo na video ekranima, i to u kadrovima koji pričaju o nekoliko posljednjih godina posrnule pjevačice.

TMZ.com došao je u posjed dokumenata koji svjedoče o "materijalnom blaženstvu" poludjele Britney - mjesečno, naime, zaradi oko 370 tisuća funti, što bi značilo da će u godini, u kojoj ništa korisno nije napravila, utržiti oko četiri milijuna funti. Prodaja njezinih CD-eva je porasla, a parfemi "Curious" i "Fantasy" sve bolje prolaze izvan SAD-a, pa se deset tisuća funti koliko pjevačica mjesečno isplaćuje bivšem suprugu i ne čini toliko puno.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara