DJ al-Sahaf stiže u britanske klubove

DJ al-Sahaf stiže u britanske klubove

PRIČA o bivšem iračkom ministru informiranja, Mohammedu al-Sahafu, jedna je od bizarnih posljedica nedavnog rata u Iraku, a njezin najnoviji nastavak kaže da će al-Sahaf, čovjek čija je lokacija još uvijek nepoznata, osvojiti plesne podije britanskih klubova.

Brz rast njegove popularnost počela je s pojavom Internet stranice www.weloveiraqiinformationminister.com, na kojoj su se uskoro zbog ogromnog interesa za al-Sahafov "lik i djelo" počele prodavati majice i pregače s njegovim likom i popratnim citatima.

 Među citatima su dominirale nebulouzne tvrdnje o "potpunoj kontroli nad Bagdadom", koje su bile izrečene dok su se američki tenkovi nalazili oko 500 metara od iračkog ministra informiranja, u samom centru Bagdada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je bivšem Saddamovom ministru informiranja arapska satelitska televizija al-Arabiya ponudila posao TV analitičara, javili su se i britanski dance producenati, koji s nekoliko njegovih, sada već čuvenih izjavama žele "začiniti" jednu tipičnu klupsku pjesmu.

"Pjesma će sigurno biti hit po klubovima." - izjavio je jedan od producenata pjesme Les Molloy za britanski tabloid The Sun, pa dodao: "Pjesma još nije gotova, a već sada se za nju pokazuje velik interes DJ-a i radio stanica, kao i izdavačkih kuća."

Iako nije objavljeno koje će od al-Sahafovih izjava uskoro zavladati britanskim klubovima, vjerojatno će među njima biti i ona najbolje: "Bog će pržiti želuce Amerikanaca u paklu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara