Dragi, ugasi svjetlo

Dragi, ugasi svjetlo

KOLIKO puta vam se desilo da žena s kojom liježete u krevet zatraži da prije ugasite svjetlo? Vjerojatno puno puta.

Njezin zahtjev za seksom u potpunom mraku ili pod pokrivačem ne mora imati svoj uzrok u seksualnim frustracijama, vjerojatnije je da se žena osjeća nesigurno u vlastitom tijelu. Kako joj, dakle, pomoći?

Opće je poznato da žene koje vidimo po naslovnicama časopisa izgledaju besprijekorno, a pritom su i kompjuterski retuširane kako bi izgledale bez ijedne greške. Iako svi znamo da je nerealno od bilo koga očekivati takav fizički izgled, to je žena kakvu želi većina muškaraca, čast iznimkama.

Nažalost, takav izgled se nameće i ženama kao jedini poželjan, i svako odstupanje od njega kod mnogih žena javlja osjećaj nesigurnosti i nezadovoljstva vlastitim tijelom, što u spavaćoj sobi rezultira onim "daj molim te ugasi svjetlo".

Sigurnost je seksi

Ako uspijete pomoći svojoj dragoj da se osjeća zadovoljno i sigurno u svojoj koži, u krevetu vas očekuje potpuno druga osoba.

Prihvaćanje vlastitih nedostataka, ma koliko god da se oni nekom činili neznatni, jedan je od načina koji vodi otpuštanju seksualnih kočnica, što naravno rezultira boljim seksom.

Ako joj zaista želite pomoći da u krevetu postane divlja i neobuzdana, morate joj dati do znanja koliko vam je privlačna i seksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komplimenti

Čak i ako ona ima problema s kilogramima (a većina žena smatra da ih ima), na vama je da joj upokažete kako vam se njezino tijelo itekako sviđa, te kako nema razloga da se osjeća neugodno dok leži gola pored vas. Recite joj koliko obožavate njene obline, njenu meku kožu i snažne butine. Poanta je u tome da joj pokažete kako ne mislite samo da ona izgleda sjajno, nego i da se osjećate počašćeni jer ste vi jedini koji ima privilegiju uživati u njemu.

Razgovor

Bilo bi sjajno kad bi na neki način mogli vidjeti njezine misli i znati točno što ona misli o svome tijelu. Nažalost, budući da čitanje misli nije u muškom repertoaru trikova, morate se poslužiti provjerenom metodom - razgovorom.

Upitajte ju što misli o svome tijelu, možda ćete saznati kako misli da ima premale grudi, preširoke bokove... na vama je da se suprotstavite njezinoj samokritici riječima "ali to je ono što tebe čini tobom, meni se to baš sviđa". Ne treba ni spominjati da je pritom dobro biti iskren i ne pretjerivati.

Otkrije joj svoje mane

Iako nije preporučljivo otkriti svoje najgore mane kako bi se ona osjećala bolje, dajte joj do znanja da niste ni vi savršeni, te da sukladno tome ne očekujete savršenost od nje. Objasnite joj kako ste se naučili živjeti sa svojim manama, te kako bi i ona mogla napraviti istu stvar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara