Elton John se vjenčao s Davidom Furnishem

SLAVNI britanski pjevač iskoristio je jučer dan. Prvog dana od kada je u Velikoj Britaniji zakonom omogućeno sklapanja istospolnih brakova, Elton se vjenčao sa svojim dugogodišnjim ljubavnikom Davidom Furnishem.

Iako su mu mnogi, budući da posjeduje bogatstvo od 185 milijuna funti, savjetovali potpisivanje predbračnog ugovora pjevač je to glatko odbio. Izjavio je da bi takva stvar uništila svrhu njihove bračne zajednice koja se osniva na uzajamnom povjerenju.

Iako je najavljivao skromno vjenčanje za najbliže prijatelje i rodbinu, ekstravagantni pjevač ipak je napravio spektakl. Elton i David vjenčali su se u istoj kapelici u kojoj su to 9. travnja učinili princ Charles i Camilla, a pred ulazom ih je dočekalo 2.500 obožavatelja.

Fešta od milijun funti priređena je za 700 uzvanika među kojima se našla obitelj Osbourne, Liz Hurley, Ringo Star i Victoria Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata šminkerica pokazala je svoje silikone u potpuno izrezanoj haljinici noseći iznajmljenu dijamantnu ogrlicu vrijednu 6 milijuna funti.

Kolona limuzina gostiju duga dvije milje izazvala je pravi kaos u prometu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara