Fiat 500 slavi prvi rođendan

FIAT će 5. srpnja proslaviti prvi rođendan reinkarnirane 500-ice. Postojeći vlasnici i brojni poklonici ovog trendseterskog noviteta okupit će se na 500Picnic manifestaciji koja će se istovremeno organizirati u brojnim svjetskim metropolama.

Ideja za okupljanjem obožavatelja Fiata 500 došla je od samih vlasnika, koji su inicijalna poznanstva već sklopili tijekom promotivne kampanje modela na stranici 500wantsyou. Fiat je prepoznao priliku i odlučio organizirati okupljanja u brojnim gradovima, i to kroz 500Picnic kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo službeno okupljanje desit će se u brojnim europskim gradovima poput Amsterdama, Atene, Kopenhagena, Londona, Milana, Pariza i Rima, ali i svjetskim metropolama kao što je Tokio. Nama najliža lokacija je Beč, a valja reći i kako će cijeli događaj pratiti MTV. Više informacija možete naći na službenim stranicama kampanje na adresi www.picnic.fiat500.com.

Fiat500 se trenutno nudi u 70 zemalja svijeta, a već sada, niti godinu dana nakon lansiranja, prodan je u preko 112.000 primjeraka. I ne samo to, još za ovaj model predbilježilo se još stotinjak tisuća kupaca čime je stvorena velika zajednica poklonika Fiatove legende.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara