FOTO "Vječna debeljuca" u devet mjeseci skinula 50 kilograma: "Prilično je jednostavno"

FOTO "Vječna debeljuca" u devet mjeseci skinula 50 kilograma: "Prilično je jednostavno"

Foto: Instagram

PRODAVAČICA iz New South Walesa u Australiji Kate Writer u samo devet mjeseci izgubila je čak 50 kilograma, i to bez pomoći kirurga.

Nakon što je upoznala tri godine starijeg zaručnika Nicka Jonesa, 25-godišnja Kate počela se debljati. Njih su dvoje dijelili strast prema brzoj hrani iz dostave, a rezultat je bio 120 kilograma, koliko je "natukla" u najtežoj fazi. Kate je u to vrijeme redovito dvaput večerala, jednom hranu naručenu iz fast fooda, a drugi put ono što si je pripremila kod kuće.

No kilogrami nisu bili jedini problem s kojim se borila, ubrzo je počela osjećati zdravstvene poteškoće. Gležnjevi su joj postali otečeni, a leđa su je boljela.

Donijela je odluku da će smršavjeti, a prvi koraci bili su smanjenje unosa kalorija i rigorozno vježbanje. Uspjela je smršavjeti za čak pet konfekcijskih brojeva.

Nakon što se prepolovila, odlučila je promijeniti i posao. Nastavila je školovanje i zaposlila se kao učiteljica.

"Uvijek sam voljela hranu, nikad nisam bila mršavica, i u školi sam bila bucmasta. Moja je mama dobro kuhala i uživala sam u njenim jelima, a nakon što sam upoznala Nicka sve se pogoršalo. Zajedno smo jeli sklupčani na kauču ispred televizora", opisala je.

 

Fotografiju objavljuje Kate (@dedikated_lifestyle)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da su često izlazili, a ona je redovito pila alkoholna pića. Višak kilograma nije joj smetao dok nije počela osjećati zdravstvene probleme, piše News.com.au.

Najprije je smanjila porcije, a nakon što se nekoliko kilograma istopilo, počela je i vježbati. Danas kaže da se navikla na redovito vježbanje te da joj je postalo zadovoljstvo.

"Svu masnu hranu najprije sam zamijenila povrćem, a potom sam krenula sa svakodnevnim vježbanjem. Nakon devet mjeseci imala sam 65 kilograma i nosila konfekcijski broj 38", ispričala je.

Danas je gotovo fitness fanatik, koji vježba svaki dan po dva sata.

"Kad me vide ljudi pomisle da sam bila na operaciji, a nisam. Želim inspirirati druge žene da krenu mojim putem i dovedu svoje tijelo u red, jer ako sam ja uspjela, uspjet će svatko. Prilično je jednostavno, treba jesti manje i zdravije, a vježbati više", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara