Goran Bregović teško ozlijeđen prilikom pada sa stabla u svom vrtu

SRPSKI mediji javljaju kako se poznati glazbenik Goran Bregović danas oko 14 sati teško ozlijedio prilikom pada sa stabla u svom vrtu, a nesreća se zbila u elitnom beogradskom naselju Senjak. Bregović je nakon toga prebačen na hitni prijem Kliničkog centra u Beogradu. Javlja se kako je Bregoviću ozlijeđena kralježnica, odnosno slomljen jedan pršljen. Profesor dr. Vladimir Đukić je rekao da je pacijent u stabilnom stanju "bez neuroloških ispada", a da će na promatranju ostati 2-3 dana.

Zbog Bregovićeve ozljede upitan je nastavak njegove velike turneje - 20. lipnja trebao bi nastupiti u Poljskoj, dan nakon u Parizu, a zatim u Italiji, SAD-u i brojnim drugim zemljama. Riječ je, naravno, o nastupima njegovog Orkestra za svadbe i sprovode, koji oduševljava ljubitelje njegove glazbe diljem svijeta. Poznati glazbenik nedavno je boravio i u Hrvatskoj, promovirajući sa Severinom njezin novi album "Zdravo Marijo" na kojem je radio kao većinski autor glazbe i producent. Da je Severina dobro pogodila odabravši Bregovića za novog suradnika, potvrdili su i prvi podaci o prodaji - prva naklada albuma već je rasprodana.

Zbog nezgode otkazano Bregovićevo gostovanje u "Nedjeljom u dva"

Goran Bregović je ovu nedjelju trebao gostovati u emisiji "Nedjeljom u dva" Aleksandra Stankovića te je sada zbog njegove ozljede odgođen nastup. Kako nam je rekao Stanković, umjesto Bregovića će u emisiji nastupit Dušan Miljuš, novinar Jutarnjeg lista kojeg su nedavno napala dvojica nepoznatih napadača i gotovo ga ubili udarivši ga metalnim palicama po glavi.

"Baš mi je žao što Goran Bregović neće moći sudjelovati u emisiji jer veće duže vrijeme dogovaram njegovo gostovanje koje je već bilo odgađano zbog njegovih obaveza. Želim mu da se što prije oporavi", rekao nam je Aleksandar Stanković.

R.R., M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara