Gwyneth Paltrow zaprepaštena paparazzi ludnicom oko Brangeline

Gwyneth Paltrow zaprepaštena paparazzi ludnicom oko Brangeline

U SKLOPU promotivne turneje za novi parfem, Gwyneth Paltrow posjetila je Chicago, kojeg posebno voli zbog toga što je jedini američki velegrad koji ne obiluje dosadnim paparazzima. Slavna se glumica nemalo iznenadila kad je vidjela vojsku omraženih fotografa, koji su u blizini hotela u kojem je odsjela neumorno čekali Brada Pitta, njezinog bivšeg dečka, i Angelinu Jolie.

"Kad Brad i Angelina odu, hoće li i paparazzi otići?", pitala se zbunjena glumica, razočarana činjenicom da je i u Chicagu, poznatom po odsutnosti paparazza, naletjela na fotografe. Angelina Jolie u Chicagu boravi zbog snimanja novog filma "Wanted", a kad su paparazzi doznali da joj u posjet dolazi cijela obitelj, u rekordnom su roku okupirali grad, čekajući slavnu obitelj na svakom uglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi stvar bila još gora, Gwyneth i Angelina odsjele su u istom hotelu - The Peninsula Chicago, koji zbog poznatog bračnog para vrvi fotografima i poznatoj plavuši "oduzima prijeko potreban mir". Ipak, paparazzi nisu uspjeli snimiti susret bivšeg ljubavnog para, koji je punio tabloide sredinom devedesetih, a fotografija njihove "gole zabave" proglašena je "ultimativnom paparazzi fotkom 20. stoljeća" i prestala je kružiti internetom tek kad su protagonisti isposlovali sudsku zabranu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara