Hrvatske ljepotice u pripremi

AKO JE suditi (a nije) po rezultatima hrvatskih predstavnica na svjetskim, europskim, galaktičkim isl. natjecanjima ljepote, u Hrvatskoj se više ne rađaju ljepotice.

Ili se radilo tek o par godina slabe berbe.

S idejom da doznamo u kojem smjeru se razvija hrvatska ljepota posjetili smo stranice poznatih hrvatskih manekenskih agencija World Wide Woman Management, Midiken i Suzy.

Ljudi zaposleni u spomenutim tvrtkama među ostalim se, nije šala, bave prokleto teškim poslom šetanja po plažama i diskotekama (a ako je suditi po fotografijama, i dječjim vrtićima i osnovnim školama), ne bi li pronašli nova lijepa i zanimljiva lica.

Prosudite jesu li bili uspješni u tome.

World Wide Djevojčice

Na stranicama WWW Managementa, moćne međunarodne agencije u vlasništvu Nenada Drka, preciznije u sekciji New Faces, nalaze se fotografije 16, uvjetno rečeno, žena. Valjda je takav trend pa se modeli vade iz pelena. Niti jedna od 16 djevojaka osamnaestu prešla nije. 

Predstavljene su uglavnom s po jednom fotografijom i imenom. Godine rođenja nema, podataka nema, što su napravile - nema, pa čak ni prezimena nema.

S obzirom na šturost informacija, tj. totalni nedostatak ikakvih informacija, čini se da WWW Management svoje adute taji.


Sve fotografije, većih dimenzija, pogledajte ovdje.

Subjektivna procjena: Premlado da bi išta reklo, no oni valjda znaju.

Midiken Hameda Bangoure svoja nova lica predstavio je daleko profesionalnije, i što se tiče kvalitete fotografija, i što se tiče pratećih podataka. A i što se tiče broja samih djevojaka bolje stoje od WWW Managementa - na stranicama ih je predstavljeno 40.

Midiken nam u svakom slučaju omogućuje da nadolazeću hrvatsku ljepotu bolje upoznamo.


Sve fotografije, većih dimenzija, pogledajte ovdje.

Subjektivna procjena: Za Amelu i Miu se ne bojimo, ostalima puno sreće.

Na stranicama agencije Suzy, najstarije hrvatske manekenske agencije, sekcija New Faces ne postoji, no među ženskim modelima pronašli smo nekoliko lica koja su valjda nova, ili ih barem mi još nismo vidjeli.

Što se načina na koji su djevojke predstavljene tiče, uz svako ime se nalazi i prezime, no iza dvotočki nakon visine, težine i mjera ne piše ništa.


Sve fotografije, većih dimenzija, pogledajte ovdje.

Subjektivna procjena: Za Paolu i Sarah se ne bojimo, ostalima puno sreće.

Ukupna subjektivna procjena

Može nam nedostajati i posla i novca i nogometnih rezultata i dobrih restorana i koječega... ali ljepote ima. Samo Šečković i Kraljević to ne znaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara