"Iva Jerković je takva, krala mi je aute, bježala, da ne pričam..."

"MI SMO vam velike obožavateljice Severine pa smo raspalile 'Gas, gas' i malo se zanijele u autu", kroz smijeh je 21-godišnja manekenka Lorena Čavar prokomentirala incident koji se prije nekoliko dana dogodio u centru Zagreba, te nju i kolegicu Ivu Jerković u medijima spojio s Josipom Antićem Zefom, bivšim vlasnikom narodnjačkog kluba, a navodno i mafijašem. Iva Jerković ne želi govoriti o kazni koju je zaradila, ali se netko ipak našao pozvanim da prokomentira njezino ponašanje - otac Cvitan Jerković.

"Obožavao sam je kad se rodila, i danas, i voljet ću je cijeli život", kaže bivši maneken Cvitan Jerković o svojoj kćeri Ivi s kojom nije propisno porazgovarao još otkad ga je kao 18-godišnjakinja izbacila iz kuće. Iako im je odnos daleko od idiličnog, Jerković kaže kako povremeno viđa kćer, ali mu ne odgovara na božićne čestitke niti s njim želi imati posla. "To što se događa ovih dana je smiješno. Ona je takva, krala mi je aute, bježala, da ne pričam...", rekao je Jerković u Red Carpetu i osvrnuo se na nezavidnu materijalnu situaciju u kojoj se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerković, naime, prima mirovinu od 1200 kuna i "hitno treba nove zube", a sve mu to teško pada, jer, kaže, nije navikao na život u neimaštini. Ponosan je na kćer Ivu Jerković i karijeru koju je ostvarila, ali kaže kako mu je žao što im je odnos nestalan i nimalo ne nalikuje na sretne trenutke koje su provodili dok je bila dijete.

Poznata manekenka je, podsjetimo, prošlog vikenda u centru metropole zaustavljena u Mercedesu zbog prebrze vožnje, a s njom su se u automobilu nalazili prijateljica Lorena Čavar i navodni dečko Josip Antić Zefa. Bivši vlasnik narodnjačkog kluba joj je, priča se po kuloarima, od Dine i Nives Drpić kupio automobil kojeg su išli "isprobati", da bi na kraju završili s prekršajnom prijavom zbog remećenja javnog reda i mira.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara