Kako će izgledati SSNMT finale i s kime spava Anja Alavanja

Kako će izgledati SSNMT finale i s kime spava Anja Alavanja

ČINI se da Story SuperNova Music Talents Show neće završiti ove subote u Ciboninom tornju. Nakon jučerašnjeg koncerta u Splitu očekuje se još jedan veliki spektakl na Poljudu, a spektakularno će biti i u subotnjem finalu.

Saznali smo kako će finalisti iz Sheratona krenuti limuzinom (ili više njih) kojima će put do Cibone osvjetljavati helikopteri, a sve će pratiti televizijske kamere. Ulaz u Cibonu uz ostale dekoracije, uljepšat će i veliki crveni tepih kojim će kročiti nove hrvatske zvijezde.

Da su Natalie, Nera, Saša, Rafael i ostali zaista zvijezde dokazuje i podatak da je Cibona rasprodana, a cijene karata za hrvatske prilike i nisu baš bile skromne. Karte za parket i prvi red tribine prodavane su po cijeni od 1000 kuna, a karte za tribinu prodavane se po cijeni od 400 kuna. Bilo je karata koje su koštale 100-200 kuna, na samom vrhu tribina.

Nova TV nastavlja sa šibanjem mrtvog konja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koncert na splitskim Gripama posjetilo je 7000 obožavatelja mladih pjevača, piše Slobodna Dalmacija, dodajući da je još 3000 mladih ostalo na ulazu.

Na koncertu su uz četiri finalista pjevali i Emina Arapović, Tin Samardžić, Stjepan Marković, Mladen Akrap, Zdenka Olujić, Roman Oršuš i Mario Roth.

Specijalna gošća bila je Ivana Banfić, koja će se sa suprugom Robertom Magićem brinuti o karijeri boy-banda čiji će članovi biti Saša Lozar, Damir Kedžo, Tin Samardžić i Stjepan Marković.

Slobodna Dalmacija piše kako se na proljeće očekuje veliki koncert na Poljudu, a odluku o još jednom spektaklu donijeli su menedžer pjevačkih zvijezda Robert Magić i splitski menadžer Ivica Bubalo koji će sudjelovati u organizaciji koncerta.

Prema posljednjim tračevima, ljubav je planula između Natalie Dizdar i Tina Samardžića, Ivane Radovniković i Stjepana Markovića, te između voditelja NOVE TV Anje Alavanje i Dorijana Elezovića. Slobodna piše kako Anja i Dorijan na putovanjima spavaju u istoj sobi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara