Karte za koncert Halida Bešlića u Slavonskom Brodu nestaju velikom brzinom

OVIH dana u Slavonskom Brodu i okolici sve je u znaku Halida Bešlića i njegovog velikog ljetnog koncerta, kojeg će održati u petak, 2. srpnja 2010. godine, na Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. Mnogobrojni obožavatelji kralja sevdaha već su u velikom broju kupili karte da ne propuste vrhunski doživljaj na prekrasnom povijesnom mjestu, koje će zablistati ovom prilikom novim sjajem, te će se kroz povijesne zidine čuti neke od najljepših pjesama. Halidov dragi grad nestrpljivo iščekuje stihove nekih od najljepših narodnih pjesama te samog pjevača, koji je nakon zadnjeg nastupa ostao drag prijatelj u srcima mnogih Brođana, ali i svih drugih koji su prisustvovali koncertu.

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb, Spaladium Areni u Splitu, dvoranama u Čakovcu, Rijeci, Karlovcu te 20.000 ljudi na koncertu poklonu Gradu Heroju, vjerni obožavatelji izgleda ni ovaj put neće iznevjeriti slavnog pjevača. Sigurni smo da će im se Halid odužiti najljepšim koncertom ikad, kojeg i sam željno iščekuje. Za svoje obožavatelje je pripremio mnoga iznenađenja na samom koncertu. Od brojnih slavnih gostiju koji će s Halidom otpjevati neke od svojih pjesama do spektakularnog vatrometa koji će nadmašiti sva očekivanja kao i sam koncert.

Organizatori koncerta, agencija Arnea, predstavili su navedeni koncert kao događaj koji će ispuniti sva očekivanja i u isto vrijeme pružiti provod koji će se dugo pamtiti na ovim prostorima. Velik interes javnosti daje naslutiti popunjenost Tvrđave do posljednjeg mjesta. 

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima, po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna i cijeni na dan koncerta od 80 kuna:

- Slavonski Brod: caffe bar "Boa", Brod-turist
- Nova Gradiška: caffe bar "Charlie"
- Požega: caffe bar "Zrinski"
- Pleternica: caffe bar "Feniks"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Đakovo: restoran "Mon Ami"
- Vinkovci: caffe bar "Vertigo"
- Osijek: caffe bar "Top" (Tvrđa)
- na prodajnim mjestima Eventima

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara