Kevin Federline: Uvijek ću voljeti Britney!

Kevin Federline: Uvijek ću voljeti Britney!

"UVIJEK ću voljeti majke svoje djece, i biti ću uz obje ako me zatrebaju. Vjerujem da svaka dobra energija koju pružam vraća još više dobre energije u moj život. Moja djeca su mi najvažnija", rekao je Kevin Federline, nekadašnji partijaner, a danas brižni otac sinova koje je dobio nakon višemjesečne i gorke sudske bitke s Britney Spears. Nakon što je mjesecima blatio njezine majčinske sposobnosti, bivši plesač iznenada je promijenio mišljenje.

Federline ima skrbništvo nad sinovima i ne poriče koliko mu znači njihova majka. Inače, ne baš uspješni plesač i bivši reper otac je i šestogodišnjoj Kori Madison te četverogodišnjem Kalebu Michaelu Jacksonu, koje ima iz prvog braka sa Shar Jackson.

Ipak, izgleda da najviše energije još uvijek troši na skupe tulume i proslave. Šuška se da je za svoj trideseti rođendan potrošio između sto i tristo tisuća dolara. Slavio je u noćnom klubu Pure u Las Vegasu, u društvu dvadesetak prijatelja, uključujući i njegovog odvjetnika Marka Vincenta Kaplana i bivšu ženu Shar Jackson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tulumu su bivši supružnici zamijećeni u ljubavnim igricama na sofi. "Ponovno su izgledali kao par", otkriva izvor New York Daily Newsu. Kevin se neprestano vrti u krug - prvo je ostavio trudnu Shar zbog Britney, a sada, nakon rastave od Britney, ponovno se ljubi s bivšom Shar.

M.Š.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara