Video: Britney oduševila Ameriku u humorističnoj seriji

Video: Britney oduševila Ameriku u humorističnoj seriji

TREBALO je proći određeno vrijeme da Britney Spears shvati kako se iz pepela ponovno može uzdići samo ako si pomogne - sama. Polako ali sigurno, pop pjevačica je počela nizati poslovne uspjehe. Nakon što je prije desetak dana bila na razgovoru s producentima TV kuće CBS, vezano za njezino sudjelovanje u humorističnoj emisiji "Kako sam upoznao tvoju mamu", Britney se napokon pojavila na malim ekranima. U seriji glumi Abby, recepcionerku u ginekološkoj ordinaciji, a preko ušiju se zaljubljuje u Teda koji očajnički želi odstraniti svoju tetovažu.

Čini se da posrnula Brit ipak dolazi k sebi, a to dokazuje nizom uspjeha u posljednje vrijeme. Naime, prema procjenama renomiranih glazbenih kritičara, njezin zadnji album "Blackout" proglašen je najboljim u njezinoj karijeri. Pjevačica je ponovno počela snimati seksi spotove u kojima se pojavljuje u raznim transformacijama, a jedan je spot čak sama osmislila i to onaj za pjesmu "Break The Ice" u kojem se pojavljuje kao animirana  junakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pop princeza priprema još jedan projekt - otvoriti vlastitu plesnu školu. "Škola će se nalaziti u blizini plesnog studija Millenium, a Britney ju planira nazvati The Basement", rekao je izvor.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara