Nina, Severina i Janica u Beču postale vatrene navijačice

KAO što se i očekivalo, u Beč je danas pristigla sva sila poznatih Hrvat(ic)a i pridružila se tisućama hrvatskih navijača koji su došli na okršaj Hrvatske i Austrije. U središtu pažnje je, naravno, Severina, koja se u Beču pojavila u stiliziranoj narodnoj nošnji, sa crvenim i bijelim karanfilima na glavi, a utakmicu će gledati u društvu kolege Borisa Novkovića. U Beču smo zapazili i Ninu Badrić, koja nam je priznala da ju je ponijela navijačka atmosfera pa se opskrbila zastavicama i drugim navijačkim rekvizitima.

U društvu dečka Borisa u Beč je stigla i Janica Kostelić, a za navijanje je spreman i TV genijalac Robert Knjaz, koji nogometna prvenstva ne propušta još od tinejdžerskih dana. Utakmicu će s tribina gledati i još jedan poznati strastveni navijač Vatrenih - Tarik Filipović, koji je zbog nogometne groznice suprugu Lejlu i sina Armana nakratko ostavio u Zagrebu. Boje političara u Beču brani Zoran Milanović, koji je stigao sa sinom, a utakmicu s nestrpljenjem očekuju i poznati biznismeni, među kojima su predsjednik Uprave Plive Željko Čović te predsjednik HT-a Ivica Mudrinić.

Atmosfera je "maestralna i neponovljiva"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protagonisti hrvatske društvene kronike koji se danas gužvaju u Beču jednoglasno su zaključili kako nikad nisu na jednom mjestu izvan Hrvatske vidjeli toliko naših navijača, a atmosfera ispred i na stadionu ocijenjena je kao "maestralna i neponovljiva". Dobre vibracije uoči utakmice samo su nastavak sinoćnjeg tuluma - mediji naveliko izvještavaju kako su "Hrvati popili svo pivo u Beču", a ulice austrijske metropole i večeras će, po svemu sudeći, biti prepune hrvatskih navijača i poznatih osoba iz svih domena javnog života.

M.A.
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara