Madonna obojila ovce i zaradila napade životinjskih udruga

ČASOPIS Vogue Living svake godine u velikom prilogu o životu slavnih i bogatih odabire 36 zvijezda te ih fotografira na njihovim imanjima, a jedna od udarnih protagonistica novog priloga je Madonna, koja je u svojoj foto priči odlučila otići korak dalje. Njezinu viziju domaćih životinja ne odobrava RSPCA, udruga koja se bori protiv mučenja životinja jer se boji da će u "mučenju ovaca" pop kraljicu slijediti cijeli svijet.

49-godišnja zvijezda odlučila je obojiti četiri ovce na svom velebnom imanju i to za potrebe snimanja velikog lifestyle priloga kojim časopis Vogue Living rezimira stil bogatih i slavnih u protekloj godini. Poznati fotograf zvijezda Cecil Beaton te Madonnin suprug Guy Ritchie prihvatili su ideju pop kraljice koja očito u svakom segmentu života želi biti posebna, no fotografije obojenih ovaca nisu impresionirale udrugu RSPCA, koja je na Madonnin zahvat nad ovcama reagirala priopćenjem.

"Je li to bilo potrebno? Što je time željela dokazati? Poslala je krivu poruku o odnosu prema životinjama. Iako je ovce vjerojatno obojala sigurnim i neotrovnim sredstvima, drugi koji je budu slijedili možda neće biti tako pažljivi", poručuju iz udruge.

Snimanje editorijala samo je dio Madonnine pripreme terena za izlazak novog albuma, koji bi se na tržištu trebao pojaviti početkom sljedeće godine. Nakon što je u modu vratila "plesnu groznicu", pjevačica se, najavljeno je, okreće r'n'b ritmovima pa je u protekloj godini surađivala s najvećim imenima urbane američke pop glazbe - Timbalandom, Justinom Timberlakeom i drugima. Osim toga, povodom 50. rođendana, Madonna namjerava napraviti spektakularno slavlje na Madison Square Gardenu u New Yorku.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara