Madonna šokirala putnike zrakoplova dajući si injekciju

Madonna šokirala putnike zrakoplova dajući si injekciju

OSEBUJNA pop kraljica nemalo je iznenadila putnike zrakoplova kad je izvadila vitaminsku injekciju i ubrizgala si je u venu, ne mareći za poglede znatiželjnika koji su bili fascinirani već samom činjenicom da putuju s planetarno popularnom pjevačicom. Injekcija je, usput rečeno, bila jedino što je Madge konzumirala u sedmosatnom letu!

Najnovijim "incidentom" Madonna je pobliže objasnila što to za nju znači zdrav život - tokom avionskog leta koji je trajao sedam sati, ništa nije jela ni pila, a na kraju je iz torbe izvadila vitaminsku injekciju i ubrizgala si je u venu. Vitaminske injekcije česti su "asesoar" holivudskih zvijezda, a navodno ih koriste i Lindsay Lohan te Britney Spears. Madonna, inače poznata po (pre)zdravom životu, navodno ih uzima stalno, zbog čega je u zadnje vrijeme tako koščata i mršava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu biti korisne za starije i mlađe osobe, ali su u principu nepotrebne, ukoliko nemate problema s prehranom", kaže britanska nutricionistica Anna Denny. Madonna će krajem tjedna proslaviti 49. rođendan, i to u formi na kojoj joj zavide i puno mlađe, a sad je otkrila i čemu, osim vježbanja i kabale, može zahvaliti na svom mladolikom izgledu.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara