Michael Jackson: Hitler je bio genijalac

Tekst: B.M.
Foto: JLP

KRALJ popa ne prestaje šokirati niti nakon svoje smrti. Prema najnovijim saznanjima, Michael je u jednom intervjuu nazvao Adolfa Hitlera genijem, prenosi Daily Mail. Da stvar bude bizarnija, napravio je to za vrijeme intervjua s rabinom. Pokojni pjevač objasnio je: "Hitler je bio genijalan govornik. Natjerati toliko ljudi da se promjene i mrze.., morao je biti showman i bio je."

 Dao svojevrsnu podršku ubojicama 2-godišnjeg dječaka

U intervjuu je nadalje otkrio kako je htio izlaziti s pokojnom princezom Dianom, te kako je Madonna, iako jako zaljubljena u njega, bila ljubomorna na njegov uspjeh. Također je dao do znanja kako ga je bivša žena, Lisa Marie Presley nazvala idiotom, kada je dao svojevrsnu podršku ubojicama 2-godišnjeg dječaka. Opravdao je to na način da je izjavio kako je njihov život sigurno bio težak, te kako su se sigurno napatili kao djeca.

Princeza Diana je "vrlo ženstvena i sofisticirana

Knjiga s intervjuima koje je davao popularni Jacko izlazi danas i može se kupiti on-line. U knjizi se otkriva kako je Michael smatrao da je pokojna princeza Diana "vrlo ženstvena i sofisticirana." Tvrdio je i kako je supermodel Cindy Crawford koketirala s njime, a vezu sa svojom prijateljicom, Elizabeth Taylor je razmatrao, ali ne i realizirao. Kontroverzni Michael umro je u lipnju ove godine, i iako su prošla tri mjeseca od njegove smrti, još uvijek su njegov život i rad aktualni. Kada je Jackson u pitanju, sve je moguće, od najbizarnijih izjava do najsmješnijih teorija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara