Michael Phelps i Kobe Bryant otvaraju novu sezonu Oprah Show serijala

GLASINE koje po medijima kruže već nekoliko dana pokazale su se istinitima: premijera 23. sezone Oprah showa ugostit će više od 150 američkih dobitnika Olimpijskih medalja. Naredne srijede započinje snimanje novog niza Oprah Show serijala, što je jedna od najgledanijih emisija takvog karaktera u Sjedinjenim Američkim Državama, a prva će se emisija snimati u Chicago Millenium Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S obzirom da je Chicago jedan od kandidata za domaćina Olimpijskih igara 2016. godine, ova će emisija biti svojevrstan svečani doček olimpijaca, kao i prilika da taj grad pokaže svoj olimpijski duh. Među 150 gostiju, koji će redom biti američki olimpijci iz Pekinga, poseban akcent Oprah će staviti na troje - fantastičnog plivača Michaela Phelpsa koji je u Pekingu osvojio osam zlatnih medalja, predvodnika novog košarkaškog Dream Teama Kobe Bryanta i na sjajnu gimnastičarku Nastiju Ljukin. Osim njih, tu će se naći i Dara Torres, Lisa Leslie, Misty May-Treanor, Kerri Walsh, Carmelo Anthony te Dwyane Wade, dok su Christine Magnuson, Matt Grevers, Candance Parker, Tom Hoff, Sylvia Fowles i Deron Williams olimpijski pobjednici rodom iz Chicaga.

Premijera će biti prikazana 8. rujna, a ovo je najduža i najuspješnija televizijska emisija koja se od 8. kolovoza 1986. godine prikazuje više od 23 godina i koja ima oko 3.500 epizoda. The Oprah Winfrey Show zaradio je nekoliko Emmy nagrada kao najgledaniji talk show u povijesti televizije. Nažalost, Oprah je najavila da se show prekida 2011. godine kada istječe njezin ugovor kojeg, kako kaže, nema namjeru produžiti.

K.H., Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara