Poludjela Lindsay Lohan proganja zlatnog olimpijca Michaela Phelpsa

Poludjela Lindsay Lohan proganja zlatnog olimpijca Michaela Phelpsa

LINDSAY LOHAN, periferna glumica željna slave i medijske pozornosti nedavno je počela opsjedati zlatnog olimpijca i najtrofejnijeg američkog plivača, Michaela Phelpsa. Lindsay Phelpsu navodno dnevno šalje desetke sms-ova i obasipa ga telefonskim pozivima u kojem zlatnog američkog dečka preklinje da se nađu ne bi li se bolje upoznali. Međutim, iako još uvijek nije pristao na sastanak, Phelpsu pažnja glumice sklone skandalima, čini se, itekako godi, barem ako je vjerovati izvorima bliskima Michaelu Phelpsu.

Naime, njegovi prijatelji novinarima su ispričali kako im se Phelps hvalio kako ga Lindsay progoni, te im je razmetljivo pokazivao sporne poruke: "Pogledajte, od Lindsay je!". Međutim, reakcija deklarirane ljubavnice holivudske zločeste cure, Samanthe Ronson zasad nije poznata - Samantha i Lindsay zajedno su već nekoliko mjeseci, a u holivudskim krugovima šuška se kako djevojke pripremaju velebno vjenčanje. Ipak, susret između plivačke zvijezde i Lindsay je apsolutno neupitan - oboje su gosti ovogodišnje MTV-jeve dodjele nagrada, a bez sumnje je da će ih na glamuroznom događaju opsjedati paparazzi u nadi ne bi li široko zainteresiranom gledateljstvu, čitateljstvu i slušateljstvu pružili dokaz nove glumačko-sportske ljubavi.

Phelpsa opsjedaju ljepotice raznih profila

Kako bilo, Michaelu Phelpsu sportski uspjesi nisu donijeli samo svjetsku slavu i sponzorske ugovore - unatoč svojem ne previše atraktivnom izgledu za Phelpsa se ljepotice raznih profila lijepe kao lude. Phelps je samo ove godine zaradio oko šest milijuna dolara od sponzorskih ugovora, od čega je jedan milijun Speedova nagrada za postignute uspjehe u Pekingu. Veliki proizvođač sportske opreme Nike Phelpsa već neko vrijeme pokušava oteti Speedu, ali oni ga ne daju - Speedova odijela, u konstrukciji kojih je sudjelovala i američka Agencija za istraživanje svemira, popularna NASA, za Phelpsa su rađena po mjeri, a ista tvrtka godišnje troši milijune na istraživanja amo kako bi Phelpsu pomogli da bolje pliva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja samo treniram, slušam glazbu i popravljam svoj automobil"

Kineski tabloidi su, tijekom Olimpijskih igara zlatnog američkog dečka povezivali sa čak dvije djevojke - olimpijskom pobjednicom i kolegicom plivačicom Amandom Beard te s modelom Lily Donaldson, koja je uvrštena među deset najboljih svjetskih top modela. Phelps je opovrgnuo njihove tvrdnje te naglasio kako jedino što on radi je trenira, sluša glazbu i popravlja svoj automobil.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara