Milijunašica se udala za dupina

U LJETOVALIŠTU na jugu Izraela Eilati u srijedu se održalo neobično vjenčanje četrdesetjednogodišnje milijunašice iz Londona, Židovke Sharon Tendler i njezina voljenog Cindyja 35 godina starog dupina, izvijestio je u četvrtak izraelski list Yedioth Ahronoth.

Mladoženja, stanovnik eilatskog mora, upoznao je Sharon prije 15 godina kada je prvi put posjetila ljetovalište. Milijunašica, britanska producentica rock koncerata u Britaniji, zavoljela je dupina i počela posjećivati Eilat dva ili tri puta godišnje i provoditi vrijeme sa svojom podvodnom ljubavi.

"Mir i spokoj pod vodom i njegova ljubav bi me smirili", rekla je uzbuđena mladenka nakon vjenčanja.

Nakon dugogodišnje ljubavi Tendler je odlučila poduzeti vrlo neobičan korak i udati se za voljenog dupina pa je prošlog tjedna Cindyjevoj trenerici Mayi Zilber uputila neobičan zahtjev.

Zilber je prihvatila izazov i o "zamisli porazgovarala s mladoženjom" koji je, kako se čini, pristao.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako je u srijedu popodne uzbuđena mladenka u bijeloj vjenčanici prošetala molom pred stotinama začuđenih posjetitelja i kleknula pred mladoženju koji ju je čekao u vodi.

Cindy je u pratnji kumova dupina doplivao do Sharon, a ona ga je zagrlila i poljubila pred promatračima koji su klicali neobičnim mladencima.

Nakon što je ceremonija zaključena s nekoliko skuša, Sharon su njezini prijatelji gurnuli u vodu kako bi otplivala s novim suprugom.

"Najsretnija sam djevojka na svijetu", rekla je mlada gušeći su u suzama radosnicama. "Ostvarila sam san i nisam nastrana", naglasila je.

Tendler je rekla da će ona i njezin suprug prvu bračnu noć najvjerojatnije provesti u igri loptom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara