Najbolje od Farme: Tučnjava, psovke, aluzije na seks i tromjesečno tračanje

KADA je Nova TV najavila prikazivanje Farme, reality showa u kojem osobe iz javnog života muzu krave i kolju piliće, žive bez struje i tekuće vode i spavaju na madracima od slame - uglavnom, žive u uvjetima koji su hrvatskim selima vladali prije više od stotinjak godina, nitko nije pretpostavljao da će zapisi iz seoske idile polučiti takav za produkciju uspjeh, a za same natjecatelje neuspjeh. Danas je show pri samom kraju, a jedina stvar koja na Farmi još nije obavljena je sutrašnje proglašenje najboljeg seljaka među poznatim Hrvatima koji su se protekla tri mjeseca, neki manje, neki više uspješno, borili sa spletkama, intrigama, blatom, motikama, domaćim životinjama i krpeljima.

Četrnaest originalnih stanara i četiri dodatna, ljubavne intrige, fizički obračuni, diskvalifikacije, suze, vrištanja i smijeh popratilo je 48 kamera, dvije režije i četrnaest montaža, helikopteri, najsuvremenija tehnologija i ostala čuda za koje se u medijima pretpostavljalo da vrijede oko dva milijuna kuna. Svi su htjeli u Farmu - voditeljska palica navodno je bila ponuđena Nikolini Pišek i Tatjani Dragović, Vlatka Pokos je navodno sama širila vijest kako je upravo ona za to mjesto odabrana, a vodeće hrvatske starlete, Slađana Petrušić i Gianna Apostolski na zagrebačkoj špici su se lizale sa svinjama i kokošima, ne bi li tako Siniši Svilanu pokazale koliko žarko žele otputovati na danas najpoznatije i najjavnije hrvatsko selo.

Tučnjava Stipe Drviša i Stefana Lupina najdramatičniji trenutak showa

Farma je imala svojih trenutaka - tučnjava Stipe Drviša i Stefana Lupina definitivno je jedan od najdojmljivijih trenutaka u povijesti ikad prikazanih reality showova u Hrvata, kojeg se izgleda uplašila i sama Nova TV, ugasivši kamere u najzanimljivijem trenutku, upravo kad se najpoznatije hrvatsko nesportsko šakanje zahuktalo. Farma je gledateljima isporučila i pozamašnu količinu priželjkivane i visoko iščekivane golotinje, od silikonskih sisa missice Alex Grdić do gole stražnjice njezinog najčešćeg partnera u "zločinu", Alena Macinića.

Gradski šminkeri zbog slave spremni gacati po blatu do koljena

 Gradski šminkeri u blatu do koljena su se dirali, lizali, mazili, ljubili i svađali, pokazavši time koliko su spremni daleko ići zbog slave, ali i zbog glavne nagrade, koja iznosi pola milijuna kuna. Već u prvom tjednu showa gledatelji su shvatili kako su biseri natjecatelja puno zanimljiviji od načina na koji muzu krave, ili primjerice kose travu, a kako je Farma odmicala sve dalje, biseri su bili sve češći. U Farmi je rođena i prva hrvatska reality urota - kada su se Alex, Svizac, Stefany, Dvina i Jelena dogovorili o podijeli nagrade od pola milijuna kuna jednostavnom metodom, koja je imala samo jedan nedostatak - urotnici su zaboravili da se dogovaraju pred objektivima četrdeset i osam kamera, i da će cijeli slučaj biti prikazan na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uske vagine i nabrekle bradavice ostale samo puste tlapnje

Ni ljubavni brodolomi nisu zaobišli najpoznatije hrvatsko selo - nakon priznanja Jelene Urukalo kako je svojeg tadašnjeg dečka Stoku prevarila s drugim muškarcem s kojim je k tome još i ostala trudna, a cijeli incident se zbio dok je ovaj bio u komuni na odvikavanju od droga, Stoka je Jelenu ostavio, preciznije, javno je se odrekao.

Puna tri mjeseca gledatelji su čekali da se situacija među Farmerima zahukta, ali ne svađama, tračevima i podbadanjima, jer toga je na Farmi bilo i previše. Farmeri nikako da se s ispraznih priča o "šetnji majmuna", "bacanju drkice", uskim vaginama, nabreklim bradavicama i besmislenih istraga tko masturbira, kada i zašto, prebace se na nešto konkretnije akcije - sramežljivi kakvi jesu, nisu se maknuli ni korak dalje od žustrog trljanja i međusobnog opipavanja genitalija.

Poznate hrvatske manekenke i missice potencijalnim ženicima pokazale su koliko su nesposobne brinuti se same za sebe, ali itekako sposobne voditi tuđu politiku. Svakodnevne ogromne količine histerije, mini živčani slomovi, prijetnje fizičkim obračunima, fizički obračuni, nedostatak osnovne higijene, nepoznavanje agrokulturalnih i poljoprivrednih običaja, količine alkohola mjerljive u hektolitrama, tri mjeseca provlačile su se kroz show, pružajući gledateljima umjerenu količinu zabave uz prilično precizan uvid u "celebrity" svijet.

Vanda Voloder
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara