Severina "dotukla" uplakanog Svisca

POSLJEDNJI "gubitnik" Farme, Alen Macinić, sa suzama u očima dojmove o svojem skoro tromjesečnom boravku na trenutno najpoznatijem hrvatskom selu podijelio je s Mijom Kovačić u posebnoj emisiji, posvećenoj eliminiranim kandidatima, Farmi+. Priznao je da mu je krivo što se protekli tjedan nije više posvetio učenju poljoprivrednih i agrokulturalnih običaja, jer bi svoj boravak na selu tako produljio za tjedan dana i ušao u utrku za pola milijuna kuna i laskavu titulu naj-farmera.

Ipak, osim za novcima, Svizac nema za čime žaliti, jer se već sutra s ostatkom "odbačenih" kandidata vraća u Moslavinu, a obožavatelji ga naj-farmerom već smatraju, bez obzira na to što je ispao samo korak do finala.

"Seks mi uopće nije nedostajao"

"Meni seks uopće nije falio", bila je jedna od prvih stvari koje je  Svizac povjerio Miji, unatoč tituli "najvećeg napaljenka Farme", koju je stekao tijekom proteklih dvanaest tjedana i to po ocjeni mnogih, s pravom. Međutim, čovjek koji je dane na selu provodio buljeći djevojkama u grudi i stražnjice, lizao ih te nakon samo jedne čašice alkohola pokušavao ih "povaliti" priča sasvim drugu priču. "Ja sam sramežljiv, ali cure na Farmi potiču napaljenost", uvjeren je uplakani Svizac, dodajući da su svi dečki na Farmi isti kao on, ali on jedini takvo što ima hrabrosti priznati.

Nakon što je demonstrirao mužnju krava na Mijinoj lijevoj ruci, i dalje sa suzama u očima, Svizac se osvrnuo na svoj odnos s Jelenom (zanimljivo je da mu Mia o Aleksandri Grdić, s kojom je bio puno bliži, nije postavila niti jedno pitanje) - ali ni o tome nije imao što puno za reći. Svizac smatra da ga je Jelena za slugu postavila jer nije htjela pokvariti odnos koji ima s Ivanom Marić, a da je za njega bila uvjerena da ga gledatelji nikad neće izabrati za drugog duelista, iako je, podsjećamo, Svizac bio farmer koji se u Areni borio najviše puta.

"Imam grižnju savjesti jer sam proveo noć s Jelenom!"

"Jelena mi je draga, ali nemam nikakvih emocija prema njoj", objasnio je. "Pekla me savjest što sam proveo noć s njom u krevetu", dodao je, uz opravdanje da će mu oprostiti što ga je postavila na mjesto posljednjeg sluge Farme, ali joj taj manekenkin potez nikako nije "sjeo". "Jelena moja draga, mogla si imati obzira jer ja sam te jednom spasio a ti mene nisi", poručio joj je, aludirajući na situaciju u tjednu kad je Gazda Farme bio Rafo, i kad je isti za sluškinju htio postaviti mladu Riječanku, a Svizac se, u skladu sa svojim "finim manirama" podnio apsolutno džentlmenski i teret sluge taj tjedan, umjesto nje, dobrovoljno prihvatio on.

Svizac se osvrnuo i na ponašanje njemu omražene bivše farmerice Hane - Svizac s bosanskom Paris Hilton nikako nije mogao na "zelenu granu", ali konkretnije razloge zašto mu je baš Hana "dizala" na živce nije uspio navesti. Osim, kad je u jednoj situaciji Svizac sebi ugrijao vodu za tuširanje a "frajerica" Hana postupila posve nesmotreno i istom (toplom) vodom krenula prati suđe. "Na šta ja njoj ličim", zapitao se tužni Svizac, a voditeljica Mia Kovačić mu nije znala pružiti odgovor.

Svisca "dotukla" Severina

Međutim, Mia je našla načina da ga barem nakratko oraspoloži - na video zidu vrlom Istraninu pustila je snimku farmerskog gostovanja Seve Nacionale, u kojoj je ljupka Severina vrlo ljupko prokomentirala Alena. Nesretni Svizac, nakon što je snimku odgledao širom otvorenih usana, pao je u još veću depresiju i postao apsolutno nesposoban izgovoriti ijednu artikuliranu i smislenu rečenicu. Miji nije preostalo ništa drugo nego poslati Svisca da se u osami studijske garderobe na miru isplače i pozvala najpoznatijeg hrvatskog autentičnog seljaka, farmera Jožu, da joj diplomatskim, nedorečenim i neusmjerenim odgovorima popuni minutažu do kraja emisije.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara