"Nema smisla gurati se pred objektive i raditi cirkus tamo gdje ga nema"

"NISMO se skrivali ni od koga pa tako ni od medija, no uistinu mislim da se nema smisla gurati pred objektive i raditi cirkus ondje gdje ga nema", kaže Tatjana Jurić o vezi s Nikkyjem Vuksanom, bivšim Dinamovim savjetnikom koji danas radi kao sportski menadžer. Atraktivna voditeljica u vezi je godinu dana, a napornu televizijsku sezonu završila je odlaskom u Dominikansku Republiku, u kojoj je s dečkom uživala daleko od očiju znatiželjnika.

"Ovo je ljeto i Nikkyju i meni bilo pretežno radno pa smo nekoliko zajedničkih dana željeli provesti u potpunom ljenčarenju", rekla je Tatjana Jurić tjedniku Story i otkrila kako je nedavno na poklon dobila bostonskog terijera i nadjenula mu ime Jackie. "Zbog snimanja emisije Hrvatski top model u prvoj polovici godine imala sam posla preko glave, no ljeto je doba kad su mediji nešto mirniji pa sam desetak dana iskoristila kako bih s društvom posjetila drugi kraj svijeta", otkriva RTL-ova voditeljica.

Transferi Tatjanu ove godine "ne diraju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatjana Jurić ove se godine ne spominje kad su u pitanju televizijski transferi - i u nadolazećoj sezoni ostat će vjerna RTL Televiziji i projektima na kojima je dosad radila. "Exploziv", dakle, ostaje i dalje njezino "utočište", dok je sudbina modnog reality showa još uvijek neizvjesna. Prije novih poslovnih izazova Tatjanu, rekla je Storyju, očekuje još jedno putovanje: "Imala sam luksuz posjetiti mnoga odredišta na kojima još nisam bila pa da ne iznevjerimo tradiciju, ostaje nam još jedno putovanje - ono u New York. Već dugo imam želju upoznati taj grad, a kako je Nikky ondje živio, tko bi mogao biti bolji vodič?".

Za Tatjanu Jurić možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara