Nizozemski blog objavio Audijeve poslovne tajne

NA nizozemskom blogu Audiblog objavljen je službeni dokument koji otkriva sve Audijeve novitete planirane do kraja 2010. godine. Službenih reakcija zasad nema, a autentičnost dokumenta još uvijek nije potvrđena.

Glavni krivac za objavu je još uvijek neimenovani Audijev obožavatelj, koji tvrdi kako je dokument došao iz pouzdanog izvora iz poljskog ogranka Audija. Ukoliko je to doista istina, bit će to jedan od značajnih događaja koji će obilježiti ovu godinu.

Kako god, dokument sadrži popis svih novih proizvoda koje Audi planira lansirati na tržište do kraja 2010. godine, a uključuje i novosti iz domene motora. Najzanimljiviji je podatak kako će A1 stići 2010. godine, a u ponudi će imati pet motora među kojima 1.2 TFSI snažan 86 KS i 1.6 TDI od 90 KS. Tu je i nekoliko Sportback izvedbi, među kojima u oči upada A5 i ujedno budi najveću sumnju u istinitost objavljenih podataka.

Red je da spomenemo i Q3, budući kompaktni SUV model, kao i A7, koji bi trebao ispuniti posljednju rupu u Audijevoj ponudi.
 
Cjelokupan dokument možete naći ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara