Novi estradni trend: "Pokušavam začeti dijete"

Ova bi se tema u intervjuima poznatih Hrvatica mogla nazvati i fenomenom, ili novim trendom, jer mnoge pjevačice, manekenke i voditeljice otvoreno pričaju o svojim pokušajima da zatrudne. To je novi, fini način kojim javne osobe detaljno pričaju o svom seksualnom životu, na zgražanje konzervativnijeg dijela javnosti, koje ipak ne zanima koliko puta tjedno Indira spava s mužem ili koje poze u seksu preporučuje.

Severina, Nina Badrić i Viktorija Rađa samo su neke od poznatih Hrvatica koje otvoreno pričaju o pokušajima začeća sa svojim muževima, tj. dečkima, a mnogi se pitaju koga to zanima i otkud taj novi trend u kojem osobe koje stalno "laju na novinare" zbog prevelike zainteresiranosti za njihov privatni život daju i više informacija nego što je potrebno. Kraljica spomenute teme zasigurno je Indira Vladić Mujkić, koja već godinama priča o tome kako želi postati majka, ali joj to zbog stresa ne polazi za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se moralna crta hrvatske estrade konstantno spušta, zanimljivo je zamisliti što slijedi nakon ovog trenda. Objavljivanje rendgenskih snimaka fetusa? Davanje podataka o plodnosti pojedinih estradnjaka - kome spermiji "plivaju" kojom brzinom? Strah nas je i pomisliti...

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara