Novi šok: Amy Winehouse šmrkala kokain usred koncerta

NAKON što su je fotografirali s bijelim prahom u nosu, Amy Winehouse odlučila je otići "korak dalje", pa je na rasprodanom koncertu u londonskoj Brixton Akademiji usred nastupa iz grudnjaka izvadila "nešto" i ušmrkala. Njezina producentska ekipa više ne zna kako se nositi s glavnom zvijezdom projekta koja je očito i dalje teška narkomanka, no obitelj tvrdi kako je nakon Nove godine odlučila otići na rehabilitaciju.

Nakon što je njezinom suprugu Blakeu odbijena žalba, pa će u zatvoru morati ostati još neko vrijeme, Amy Winehouse odlučila je nastaviti turneju po Velikoj Britaniji, koju je započela katastrrofalnim koncertom čiji su kraj doživjeli samo zagriženi obožavatelji. Iako na koncertima više ne pada preko kablova, Amy je, čini se, poečla raditi puno gore stvari, pa je publiku jučer šokirala vadeći kutijicu iz grudnjaka, te šmrkajući "tvari" iz nje.

Članovi njezine obitelji i dalje su vrlo zabrinuti, no tvrde kako će Amy, nakon što dovrši turneju, konačno otići na odvikavanje, i to u rehabilitacijski centar The Priory. "Amy turneju dovršava sredinom prosinca. Obećala nam je da će otići na odvikavanje ukoliko se njezino stanje ne popravi do Božića. Sva je jadna, dotaknula je dno dna, a činjenica da joj je suprug u zatvoru nimalo joj ne pomaže. Osjeća sram zbog toga što svojim ponašanjem gubi obožavatelje, pa i poslovne angažmane", izjavio je za Daily Mail član obitelji.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara