Novo pravilo: Imunitetom do finala Big Brothera!

DVA TJEDNA prije kraja Big Brothera uvedeno je novo pravilo. Pratit će se kakav će uspjeh stanari imati u dnevnim zadacima te će dobivati kartice. Tko osvoji najviše kartica neće moći biti nominiran i plasirat će se direktno u finale.

"Osim klasičnog tjednog zadatka ukućani će u smislu sticanja imuniteta imati jedan ili više dnevnih zadataka. Svaki kandidat koji skupi najviše kartica do petka steći će imunitet. To znači da njega nitko neće moći nominirati, ali će on moći nominirati druge." - kazao je za Index o novom pravilu glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić.

Kako je sada u kući šestoro kandidata, a do velikog finala 30. prosinca kuću će napustiti još dvoje natjecatelja, očito je da će četvero finalista u kući provesti samo jedan tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak su ukućani proslavili 100. dan boravka u Big Brother kući i povodom toga su imali beach party, a ušle su i brazilske plesačice koje su zabavljale stanare." - otkrio nam je Gržetić.

Tri djevojke i tri dečka koji su ostali u kući morat će se dobro potruditi žele li ostati u kući do kraja. Osim dosadašnjeg odlučivanja publike, sada će moći i sami krojiti svoju sudbinu. Tko se bude najviše trudio imat će najviše šanse ostati u finalu.

(Screenshot: Big Brother)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara