Odvjetnik Michaela Jacksona tvrdi da iza optužbi stoji pohlepa

ODVJETNIK Michaela Jacksona izjavio je u utorak navečer da iza optužbi protiv pop zvijezde za seksualno zlostavljanje djece ne stoji ništa drugo doli pohlepa, zaprijetivši "pravnom bujicom" svakom tko se drznuo okaljati Jacksonovu reputaciju.

"Ako itko misli da je motiv takvih optužbi išta drugo do novac, taj živi u svom vlastitom Neverlandu", kazao je odvjetnik Mark Geragos, aludirajući na ranč svog klijenta kod Santa Barbare.

Odbivši odgovoriti i na jedno postavljeno novinarsko pitanje, Geragos je grmio po onima iza čijih se optužbi, kako je rekao, "krije financijski motiv".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sjest ćemo na vas poput tone cigala. Ako nastavite dovoditi njegov (Jacksonov) ugled u pitanje, smlavit ćemo vas poput malja, i pokrenuti pravnu bujicu nezamislivih razmjera", zaprijetio je odvjetnik.

I dok je Geragos iznosio svoju bijesnu tiradu pred novinarima, tužiteljstvo je objavilo da će protiv nekadašnjeg kralja popa službene optužnice podići sredinom prosinca, jer im treba vremena da otvore web stranicu na kojoj će biti dostupni svi dokumenti vezani uz slučaj Michaela Jacksona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara