Opel Insignia: Na redu je interijer

NAKON što smo objavili ekskluzivne fotografije nove Insignije, na red je stigao interijer, s kojim se prvi puta imamo priliku susresti putem Vauxhallovog blizanca.

Najkraće rečeno, prve fotografije bude vjeru kako će u Opelovim limuzinama boravak biti iznimno ugodan, ne samo udobnosti radi, već i sa stanovišta oku prihvatljivog dizajna. Moderan stil i nemjerljivo atraktivnije osvjetljenje donose vedriju atmosferu, baš kao što je to najavila studija GTC concept, izvorište Vectrinog nasljednika.

Jedna od zanimljivosti glede osvjetljenja je promjena nijanse. Naime, prilikom prebacivanja u Sport mod osvjetljenje se mijenja iz bijele u crvenu boju, što će Opeliste itekako veseliti, baš kao i atraktivan dizajn mjernih instrumenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su i materijali vrhunske kvalitete praćeni odgovarajućim stupnjem završne obrade, navodno neusporedive s dosadašnjim proizvodima iz Opelove palete.

Ostale informacije vezane uz model zasad su još uvijek nepoznate. Stoga, ne preostaje nam ništa drugo doli pričekati British Motor Show zakazan za kraj idućeg mjeseca za kada je zakazana premijera modela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara