Papaya Motomusic V.I.P party ugostio Jamesa Blunta i Roberta Cavallia

U SKLOPU internacionalne promo turneje Papaya Motomusic, ekipa Papaya promo tima posjetila je Bosnu i Hercegovinu. Tako je u petak održan party u klubu Hacienda, u kojemu već drugu godinu zaredom Papaya organizira party, a rezident Dj E-Base oduševio je sve Sarajlije te zajedno s promo timom predstavio nadolazeći festival u klubu Papaya.

Dan nakon Hacijende, Papaya promo tour otputovao je malo južnije, u Mostar i klub Oxygen, a party koji je potrajao do ranih jutarnjih sati otkrio je i veliki interes Mostaraca za festival. Šlag na kraju uslijedio je velikim Papaya Motomusic "James Blunt & Roberto Cavalli" V.I.P. partyjem koji se sinoć odvijao u novootvorenom ekskluzivnom "Tabu" baru u Sarajevu. Nakon odličnog koncerta Jamesa Blunta, u još boljoj atmosferi dvorane Zetra u Sarajevu, odabrani su se uputili na zatvoreni after party koji je bio u organizaciji Papaya Motomusica. Od mnogobrojnih poznatih osoba iz bosansko-hercegovačkog javnog života pojavili su se Roberto Cavalli, Dino Merlin i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uz odlično raspoloženog Papaya Motomusic rezident DJ Maria, party je potrajao sve do ranih jutarnjih sati, a kraj su dočekali i James Blunt s kompletnim bendom, Roberto Cavalli i mnogobrojne ljepotice, koje su ih zabavljale cijelu večer. Komentari koji su uslijedili nakon partyija nakon partyja bili su samo u superlativima, a Papaya Motomusic "James Blunt & R. Cavalli" V.I.P. party proglašen je jednim od najboljih partyja u proteklih nekoliko godina.

Svi gosti kluba na poklon su dobili i kompilaciju Papaya Motomusic vol. 4, a sam Cavalli je pokazao veliki interes kako za kompilaciju, tako i za prekrasne hostese Papaye, pa je tako najavio svoj dolazak na ovogodišnji Papaya Motomusic festival! Naravno, cijela promoturneja je uvertira za najveći hrvatski festival koji će uslijediti od 16. do 19. srpnja u klubu Papaya na popularnoj plaži Zrće, a na kojemu će nastupiti: Tiesto, PlayOne feat. Barbara Tucker, Sandy Rivera vs. Tom Novy i Freemasons.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara