Paris i Nicky Hilton danas stižu u Novalju

Paris i Nicky Hilton danas stižu u Novalju

PRIVATNI helikopter danas će, prema najavama iz kluba Papaya, u Novalju dovesti najpoznatiju svjetsku partijanericu i njenu "smirenu" sestru, koja je na Hvaru pokazala da zna što je ludi noćni provod, a vidjeli smo i da vješto barata medijima, dovodeći djevojku u istoj odjeći kako bi zavarala fotografe.

Čini se da će piće Rich Prosecco, čiji je zaštitni znak Paris Hilton, svjetska neradnica broj jedan, u klubu Papaya u Novalji promovirati sama Paris, jer je svoj dolazak, zajedno sa sestrom Nicky, najavila za danas poslijepodne, i to privatnim helikopterom. Podsjećamo, Nicky Hilton na Hvaru je najavila da će joj se poznata sestra pridružiti u odmoru na jadranskoj obali, unatoč činjenici da se sve skupa i ne uklapa u "imidž puritanke", koji fura otkad je izišla iz zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Hrvatske, Paris u Celebrity Big Brotheru?

Britanski tabloidi ovih dana naveliko pišu o mogućnosti da se Paris pridruži još nekim poznatim osobama u novoj sezoni tamošnjeg Celebrity Big Brothera, koji je svojedobno, zahvaljujući rasističkim incidentima, u prvi plan izbacio indijsku glumicu Shilpu Shetty. Prema pisanju The Suna, Paris je oduševljena pozivom jer joj je stalo do "ugleda u britanskoj javnosti", ali za svoj angažman traži oko 300 tisuća funti. Ukoliko joj producenti isplate traženu svotu, bit će to najveći iznos ikada isplaćen za sudjelovanje u nekom reality showu. Eto, gdje god dođe, Paris stvara povijest!

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara