Pogledajte kako je HDZ-ov župan u studiju HRT-a ubijao komarca

Pogledajte kako je HDZ-ov župan u studiju HRT-a ubijao komarca
Screenshot: Twitter

TIJEKOM gostovanja u TV Centru Osijek, osječko-baranjskog župana Ivana Anušića namučili su komarci. Na snimci koju je objavio HRT na svom Twitteru, može se vidjeti da je jednog komarca riješila voditeljica, a onda joj se u lovu na insekte priključio i župan.

Snimka je nastala prije nego što je njihov razgovor krenuo u eter.

"U studiju TV Centra Osijek više nema komaraca, situaciju je čini se riješio župan osječko-baranjski Ivan Anušić. Naime, dok je ekipa čekala početak snimanja, u studio je uletio komarac. Župan ga je ulovio u letu, a dokrajčio nogom", komentirali su na HRT-u.

Inače, HDZ-ov župan Anušić i Boris Piližota, zamjenik gradonačelnika Osijeka, od predsjednika vlade RH Andreja Plenkovića zatražili su pomoć u dezinsekciji na području županije u iznosu od pet milijuna kuna.

"Na području Osječko-baranjske županije godinama se nosimo s problemom najezde komaraca, naročito na poplavnim područjima županije kao što je primjerice područje Kopačkog rita. Poplavno područje Drave i Dunava na površini od približno 30.000 hektara dizanjem razine voda stvara velike površine koje postaju intenzivna legla komaraca", navodi se u uvodu pisma vladi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara