Romantični Guy ostavio sve i odletio u New York spasiti brak s Madonnom

KAKO romantično i glupo s poslovne strane, rekli bi američki tračerski blogeri koji su van sebe zbog novog poteza redatelja Guya Ritchieja - svjestan činjenice da mu se brak raspao, hitno je odletio u New York kako bi se još jednom pokušao pomiriti s Madonnom. Ona je, prenose portali, uzela slobodno poslijepodne i nakratko zbog privatnog života zanemarila pripreme za predstojeću turneju. Odvjetnici su stavljeni na čekanje, iako poznavatelji situacije ne daju previše šanse britanskom redatelju - navodno je ignoriranjem posvojenog sina Davida izgubio i posljednje pozitivne bodove u očima zvijezde.

Privatni problemi došli su u posve krivo vrijeme - Madonna je navodno uskoro namjeravala posvojiti još jedno dijete, a u tijeku su i pripreme za veliku svjetsku turneju. Upravo zbog novog megalomanskog projekta Madonna je svojevrsnoj karanteni i na svoj tipično zvjezdani način obavlja pripreme. Vježba 12 sati dnevno - četiri sata pjevanja i osam sati plesa, teretane i trčanja. Ne daje intervjue, ne šminka se, faksom prima prijedloge kostima i putem interneta komunicira s glazbenim aranžerima. Od svega je, prema pisanju američkih tabloida, odustala barem na nekoliko sati i pridružila se suprugu na ručku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Materijalistički gledano, Madonna ima puno više razloga za pomirenje, jer sa suprugom prije sedam godina nije potpisala predbračni ugovor. Osim o sinu Davidu, navodno se svađaju i oko života u Londonu, koji je Madonni, u pedesetoj godini života, postao predosadan i monoton. "Puno je sretnija u New Yorku. Madonna je ovdje posve druga osoba - kreativnija, ako smijem dodati", rekla je njezina bliska prijateljica jednom američkom tabloidu.

Odvojenost im također smeta - i nakon dvadeset godina u vrhu svjetskog šoubiznisa, Madonna radi punom parom, baš kao i njezin suprug. Ritchie je, naime, jedan od najzaposlenijih britanskih redatelja, unatoč lošim kritikama i čestim komercijalnim podbačajima. Trenutno radi na tri visokobudžetne reklame i dva filma, ali je ovog vikenda zbog braka to očito postalo manje važno.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara