Samantha Fox uskoro u lezbijskom braku

SAMANTHA FOX, prsata ljepotica najpoznatija po fotografijama snimljenim za čuvenu treću stranicu tabloida The Sun najavila je skoro vjenčanje i to ni manje ni više nego sa svojom 40-godišnjom menadžericom.

Iako se ranije deklarirala kao biseksualka, 36-godišnja Britanka vjenčati će se formalno na Havajima ove godine sa svojom menadžericom Myrom Stratton.

Newsoftheworld.co.uk piše kako je vijest prva otkrila sama Myra, kazavši novinarima kako ona i Samantha "planiraju nešto posebno".

"Neće to biti ništa skandalozno. Nas dvije smo, vjerovali ili ne, sasvim normalne žene koje zajedno putuju po svijetu već četiri godine" - izjavila je Myra.

Samantha, koja će se uskoro  ponovo gola slikati za treću stranica The Suna kako bi obilježila 20-godišnjicu svog prvog foto-sessiona, izjavila je za Newsoftheworld.com kako ju djevojke privlače od dvanaeste godine.

"Iako sam spavala s drugim ženama, prije ovoga se nisam zaista zaljubila u neku. Sve što znam je da obožavam Myru i da želim provesti ostatak svog života s njom" - dodala je Samantha.

Čini se da je ljubav između bivšeg modela/pjevačice i njene menadžerice prilično snažna, što potvrđuje i sama Samantha: "Myra mi emocionalno daje više od bilo kojeg muškarca, a kako starim, to je ono što mi sve više treba."

Usput, plavokosa će se ljepotica za nekoliko dana pojaviti u reality showu televizije ITV1, čime najavljuje svoj povratak u britanski show business.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara