Serija redateljice Matrixa završila masovnom scenom orgija

Serija redateljice Matrixa završila masovnom scenom orgija
Foto: Press

KAD JE Netflix otkazao Sense8 nakon samo dvije sezone emitiranja, pa još s cliffhangerom, lojalni fanovi serije podigli su takvu buku da je napravljeno veliko finale od dva i pola sata koje je doživjelo svoju premijeru prošli tjedan. 

Znanstveno-fantastična serija o skupini ljudi širom svijeta koja se iznenada poveže mentalno te mora pronaći način za preživljavanje dok ih love oni koji smatraju da predstavljaju prijetnju svjetskom poretku, vrlo brzo stekla je veliki broj obožavatelja diljem svijeta.

Kako je serija unatoč više nego solidnoj ocjeni na IMDB-u (8,4) otkazana, fanovi su bili razočarani. No 8. srpnja izašao je Amor Vincit Omnia, odnosno veliko finale serije od dva i pola sata koje je po svemu sudeći zadovoljilo sve fanove.

Redateljica Lana Wachowski, ranije Larry Wachowski, zaokružila je priču, a gledatelje je zapanjila i masovna scena orgija. Naime, osam osjetila oko kojih se vrti radnja nalaze se na svim stranama svijeta te pokrivaju različite seksualne identitete. A s osam prelijepih, seksualno fluidnih likova, koji mogu osjetiti što svaki od njih osjeća, showrunneri došli su do očitog zaključka - mora biti orgija.

Da ne spoilamo seriju onima koji je gledaju, otkrit ćemo samo da završava masovnim orgijama koje započinju kao trojka, a završe s 14 upletenih likova. Inače, serija je i od prije poznata po eksplicitnim scenama.

Sve završava sa scenom dilda u duginim bojama - ponosnog simbola za show koji je prakticirao ono što je pripovijedao. 151-minutna posljednja epizoda serije na IMDB-u zasad ima ocjenu 9,3.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara