Sharon Osbourne pobijedila rak?

SHARON OSBOURNE, žena i menadžerica legendarnog pjevača Black Sabbatha Ozzya Osbournea, prošle je godine objavila da boluje od raka. No, čini se da je Sharon bila uspješna u borbi protiv te opake bolesti.

Glasnogovornik Ozzya Osbournea je za Reuters jučer izjavio: "Ozzy kaže da je Sharon završila s bolničkim tretmanom, te da u njezinom tijelu više nema tragova raka. Nažalost, uvijek postoji šansa da će se bolest vratiti."

Sharon Osbourne je prošla seriju intenzivnih tretmana, uključujući kemoterapiju, nakon što joj je prošle godine dijagnosticiran rak.

U razgovoru za jednu američku TV stanicu, Sharon je nakon tretmana kemoterapijom rekla: "Sad znam kako je to trpiti ogromne boli i znam što prolaze milijuni ljudi na cijelom svijetu. Ja sam jedna od njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozzyeva žena odgovorna je za činjenicu da je reality show "The Osbournes", koji prikazuje život ove neobične obitelji, postao jedan od najpopularnijih televizijskih programa na svijetu. Ipak, nedavno je Sharon u razgovoru s novinarima izjavila kako joj je žao što je pustila MTV-eve kamere u svoj dom.

Naime, njezina borba s bolešću i česta snimanja života njihove obitelji toliko su negativno utjecale na Ozzya da se opet odao piću.

"Sharonina bolest i uspjeh našeg reality showa prošle godine su me potpuno izludile - pukao sam." - izjavio je ovih dana Ozzy za glazbeni časopis Kerrang.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara