Skupo u Piranhi, Blackout u Aquariusu

BAŠ DOK se naša neustrašiva terenska ekipa premišljala što da odabere od silne ponude noćnog života Zagreba, iz redakcije su nam javili da će se u Piranhi održati megaspektakl u organizaciji Coca-Cole. Čitaj, promotivna večer.

Naravno, nije se radilo o običnoj promotivnoj večeri. Ova promotivna večer imala je gošću, a osim nje imala je i program u kojem je gošća trebala izabrati najtipa s hrvatskom domovnicom.

Opet prijevod, žena s Coca-Colinih plakata, Južnoafrikanka Wendy Sarria nizom metoda će izabrati svog idealnog partnera s kojim će se spojiti u silver-izazovu, a ponuđeni su joj  Luka Nižetić (pjeva), Renato Sulić (igra rukomet) i Zdravko Lamot (biva Zdravko Lamot).

U Piranhu smo upali oko pola jedan i već je vladala gužva, a još izvana su se čuli zvuci valcera. Dok smo se probili unutra i do samog stejđa, taj dio u kojem su ova trojici imala fascinirati Wendy svojim plesnim sposobnostima već je bio završio.

Sljedeće čim su je imali fascinirati bilo je pravljenje koktela uz uvjet, hau suprajzing, da koktel mora sadržavati Coca-Colu silver. Onda je ovaj trojac pravio koktele, ona ih degustirala i davala im ocjene. Rulja je gromoglasno podržavala Sulića kao da se radi o utakmici, tako da je bilo i skandiranja.

I nekako nam se činilo da je čovjek imao najveće šanse jer se nije šokirao Wendynom pojavom za razliku od Zdravka koji je totalno izbezumljen buljio u nju i Nižetića koji joj je na poprilično lošem engleskom pokušavao prodati najjeftinije dalmatinsko-galebarske fore tipa “Aj nid a minit vit hr tu nou iz ši d rajt van!”.

Nakon koktela, prešlo se na intimna pitanja. Nešto kao Srcolovka samo što ovog puta stvar nije vodio onaj tip što vodi Srcolovku nego onaj tip što je na RTL-u vodio onaj kviz i – Renata Sopek.

Onda smo se nacalili s fotićem ispred stejđa i krenuli s poslom. Malo Wendy, malo Renata, pa opet Renata pa... Uglavnom, naša ekipa jednoglasno se složila da Wendy, unatoč svjetskoj reputaciji, Renati nije ni do koljena.

U pauzi se zbivao glazbeno-zabavni program, pa smo krenuli malo obilaziti posjetitelje. Bila ih je poprilična hrpa, većina ih je cugala one srebrne kole od pola litre i gužvala se po Piranhi bez namjere da počne plesati, a nije ih uspio pokrenuti ni poziv glazbenog četverca sa stejđa da pjeva s njima. Uglavnom, sjedilo se ili stajalo i izgledalo poprilično skupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda smo, protivno svim zakonitostima novinarskog posla, napustili Piranhu i krenuli do Aquariusa gdje se, kao i svakog petka, održavao Blackout. Kao, saznat ćemo već nekako koga je izabrala, nema se smisla tiskati još sat vremena iako se radi o informaciji od velike važnosti. Mislim, ne bira Južnoafrikanka najHrvata svake subote.

Blackout smo već jednom tako nahvalili da su nam neki čitatelji predbacili da se radi o reklami za Aquarius. Priznajemo, rulja iz Aquariusa nas svaki put podmiti pa mi napišemo ludilo recenziju zbivanja u klubu.

Onda slažemo da je klub svakog petka pun, da je Blackout vjerojatno najbolji klupski program u gradu, da su žene koje tamo izlaze mrak i da se ekipa koja se tamo nađe izvrsno zabavlja. Recimo, pleše uz tu muziku koja se pušta umjesto da statira i pozira uz šank ili visoke stolove.

Onda još slažemo da Aquarius od svih klubova u gradu (osim Močvare i Kseta) ima, recimo, konzistentan program pa vam se neće dogoditi da jednu večer imate brutal-techno party, a sljedeću Noć Hercegovaca ili promociju čokoladica, sokića i sličnih stvari.

Onda još slažemo kako se radi o klubu u kojem gostuju najeminentnija imena svjetske glazbene scene. Sve mi to slažemo kako bi besplatno reklamirali Aquarius, a zapravo, ništa od tog nije istina.

Sad bez zajebancije, u petak je Blackout bio odličan kao i inače. Klub nije bio dupkom, nego samo pun tako da je bilo dovoljno mjesta za plesanje i rulja je fakat plesala. I to ne samo u onim djelovima namjenjenima plesu nego po cijelom klubu.

Ukratko, sve je izgledalo kao što i treba izgledati kad je petak u pitanju. Dakle, nema sjedeljke, nema poziranja (dobro, tu i tamo koji klinac s lančinom oko vrata) i odlična mjuza. Ako to nije dovoljan razlog da se neko mjesto ishvali, ne znam što je.

Sad bi još, kao pravi novinari, trebali napisati koga je izabrala Wendy u Piranhi. Da bi došli do te informacije, bacili smo se u pravo istraživanje. Kad smo izišli iz Aquariusa, sreli smo dvije tete koje su upravo docupkale iz Piranhe.

- Oprostite, je li znate možda koga je izabrale? - upadam.
- Zdravka. - kažu one.
- Ozbiljno?! - kažem ja razočarano.
- Da. - kažu one – A koga bi ti izabrao?
- Ja kao ja, ili da sam na njenom mjestu? - pitam.
- Ti kao ti.
- Hm... Pa da, Zdravka, on je bio najženstveniji.

Vlado Bulić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara