Štulić: Azra - to sam ja, zašto bih se nalazio sam sa sobom

LEGENDARNI Johnny Štulić, o kojem se ovih dana u Hrvatskoj opet puno priča, dao je prvi televizijski intervju nekoj od TV kuća s prostora bivše Jugoslavije nakon više od deset godina.

Štulić je RTL televiziji dao kratki telefonski intervju, u kojem je prvenstveno demantirao dio svoje biografije "Fantom slobode" autora Hrvoja Horvata, koja je nedavno objavljena u Hrvatskoj.

Radi se, naime, o pismu kojeg je Johnny navodno uputio članovima svoje grupe kad je napustio Hrvatsku početkom 90-ih. Sam Štulić RTL-u je kazao kako je sporno pismo napisao 1984., a knjigu "Fantom slobode" nazvao je smećem.

"U toj knjizi pojavljuje se moje takozvano pismo i morao sam, pošto je dokument u pitanju, dati ispravak toga. Pismo je zapravo iz 1984. i to je sprdnja na moj račun jer ispada da ih ostavljam ucviljene. Ne sjećam se da sam to pismo bilo kome slao, dakle to pismo je netko meni ukrao, u knjizi piše da je pismo iz 1990. Cijela knjiga je u tom smislu." - kazao je uvijek mrzovoljni Johnny, pa dodao: "Što se mene tiče, knjiga je smeće, ali što se to mene tiče?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje RTL-ove novinarke osjeća li se ponekad iskorišteno budući da netko stalno ima potrebu nešto o njemu pričati i objavljivati, Štulić je odgovorio: "Zavisi. Kad sam u boljem raspoloženju, kao danas jer smo pobijedili 12:0 (Johnny u Nizozemskoj redovito igra nogomet, op.a.) što mi se nikad u životu nije dogodilo, onda mi se čini da nije to sve tako tragično. Ali, u principu, ne bih se ja pouzdavao u to."

Posljednje pitanje na koje je Johnny odgovorio bilo je ono o mogućnosti njegova povratka u Zagreb i ponovnog okupljanja Azre.

"Azra - to sam ja, a ja da se sam sa sobom nađem.." - kazao je Johnny kroz smijeh.

"Postoji li mogućnost da se sami sa sobom nađete u Zagrebu?" - zanimalo je novinarku RTL-a, a Johnny je samo kratko odgovorio: "Ne vem".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara