Top model Valentina: Svizac bi me definitivno mogao osvojiti!

Valentina Dropulić, jedna od finalistica Hrvatskog top modela u rodne Ploče vratila se u velikom stilu. Više od dvije tisuće Pločana dočekali su svoje reality junake Valentinu i Rafaela Dropulića (koji dijeli isto prezime - s obzirom na to da dolaze iz "istog plemena"), i upriličili dvostruko slavlje, jedno zbog pobjede hrvatske reprezentacije nad Poljskom, a drugom zbog povratka Valentine i Rafaela u rodni grad.

"Bilo je prekrasno, nisam očekivala da će doći toliko ljudi", rekla je Valentina, koja u rodnim Pločama problema s obožavateljima nema. "Ponekad mala djeca trče za mnom i govore 'to je ona', ali Ploče su male, svi se znaju i sve ljude sam znala i otprije". Valentina dečka više nema, a ljubavne ponude, koje pršte na sve strane, zasad odbija. "Najbitnije od svega je da završim školu, nakon čega selim u Zagreb, gdje ću nastaviti školovanje, ali i manekensku karijeru", Rekla nam je Valentina, koja iako službeni ugovor s nekom od modnih agencija još uvijek nije potpisala, ponuda za posao ima na pretek. "O mojoj karijeri se brine Boris Bašić i ja mu potpuno vjerujem. On je zaslužan za moje poslove i vjerojatno će mi on biti matični agent".

U planu selidba u Zagreb, nastavak školovanja i naravno, manekenska karijera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valentina u rodnim Pločama uživa u slobodnom vremenu kojeg u proteklih nekoliko mjeseci nije imala, te se nakupljene zaostatke iz škole trudi što prije riješiti. Na dečke ne misli, jer za njih nema vremena, ali jedan stanoviti, također reality mladi gospodin, Valentinu je uspio šarmirati. Poznati ljubitelj žena, sudionik prvog hrvatskog Big Brothera i Farme, Alen Macinić, Valentininom šarmu nije mogao odoljeti. Čim ju je ugledao udijelio joj je nekoliko komplimenata, što se Valentini jako svidjelo. "Alen je jako pristojan i šarmantan, a i odmah me pokušao šarmirati. Udijelio mi je nekoliko komplimenata, što je bilo jako slatko".

Valentina pak o svojem muškarcu iz snova ne dvoji puno. "Mora biti netko pametan, zgodan i sposoban, takvog muškarca želim", objasnila nam je, a kada smo je upitali koji od dvojce reality zvijezda bi je prije mogao šarmirati i osvojiti Valentina je bila sigurna u svoj odgovor. "Odgovor na to pitanje je lagano - Rafo i ja smo u rodu, pa bi onda to svakako bio Alen", rekla nam je, a kada smo je upitali kakva bi situacija bila da ona i Rafo ipak nisu rođaci, Valentina je kroz smijeh ko' iz topa ispalila: "Ista!".

Vanda Voloder
Foto: RTL, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara