U tajnosti se vjenčali Ivana Banfić i Kruno Ladišić

IVANA BANFIĆ i Kruno Ladišić vjenčali su se u tajnosti 29. svibnja ove godine, a kao razlog "tajnog vjenčanja" Ivana je navela želju da sve ne preraste u "medijski cirkus".

"Istina je, udala sam se za Krunu i to je bio najsretniji dan u mom životu. Tajili smo vjenčanje čak i od najbližih prijatelja, jer nismo željeli da se to pročuje", za Gloriju je rekla 38-godišnja Ivana, koja se u bijeloj lanenoj vjenčanici u Matičnom uredu u Velikoj Gorici drugi put u životu zaklela na vječnu ljubav. Vjenčanju su posvjedočili Ivanini roditelji Biserka i Ivan, Krunini roditelji Ljubica i Marijan te kumovi. Par je odlučio kako neće trošiti novac na skupu vjenčanicu i odijelo, već su se vjenčali u lanenim bijelim odijelima koje su kupili u Indiji početkom godine gdje su proveli mjesec dana. Umjesto toga, zaljubljenici u Daleki Istok odlučili su taj novac potrošiti na putovanje na Tajland, koji su odabrali kao odredište za svoj medeni mjesec. Međutim, zbog Ivanine trudnoće, friški će supružnici s medenim mjesecom morati malo pričekati. 

"Prerano je govoriti o spolu djeteta, jer sam tek ušla u treći mjesec trudnoće, ali što god da bude, neizmjerno se veselim", rekla je Ivana za čiju se trudnoću doznalo na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji, a koja će zbog bebe morati odgoditi put na medeni mjesec, kao i većinu prethodno zakazanih koncerata. "Ne želim pretjerivati s aktivnostima pa smo zbog toga otkazali i svadbeno slavlje, za koje mi je prijateljica Matija Vuica dizajnirala haljinu. No, poručujemo prijateljima i kolegama da budu bez brige, feštu ćemo svakako organizirati", naglasila je pjevačica koja trenutačno većinu vremena provodi u svojoj kući u Velikoj Gorici što joj odgovara, jer njezini roditelji žive u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav procvjetala na dugom razgovoru uz kavu

Ivana Banfić i 34-godišnji Kruno Ladišić, producent na jednoj TV postaji, upoznali su se još prije deset godina, jer je Kruno dobar prijatelj njezinog brata. Tek na bratovim rođendanima par je izmjenjivao par riječi, jer je u to vrijeme Ivana još uvijek bila u braku sa svojim menadžerom Robertom Magićem. Nakon razvoda, Ivana je slučajan susret s Krunom iskoristila kako bi se na dugoj kavi u razgovoru s njim bolje upoznala, nakon čega je uslijedilo obostrano zaljubljivanje. Njezin bivši suprug Robert Magić također je najavio skorašnje vjenčanje za 24-godišnju Miju Ivanković, kći Dinamovog trenera Branka Ivankovića. Svoju ljubav Ivana i Kruno su priznali jedno drugome prošle godine na otoku Mljetu, gdje proveli nezaboravnih mjesec dana.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara