Vanja Rupena: Planiram postati mama

VANJA RUPENA, manekenka koja je uz još jednu dugonogu manekenku Ninu Morić, vodila ovogodišnji Hrvatski radijski festival, ljubi Talijana Raffaela s kojim uskoro planira postati majka. Oboje žive u Milanu, gdje su se i upoznali, a osim što planiraju dijete, par je najavio i uplovljavanje u bračnu luku. "Planiram postati mama i samo ću reći da sam na dobrom putu da ostvarim te ambicije. Raffaela sam upoznala u Milanu i jedino što ću otkriti jest to da je on prekrasna osoba", za Jutarnji list je rekla ljepotica kojoj je jedina neostvarena želja u životu - zaigrati za rukometnu reprezentaciju. "I zbog toga će mi uvijek biti žao", naglasila je.

Nakon krunidbe za Miss Hrvatske 1996. godine, Vanja je počela nizati uspjehe pa je nakon selidbe u susjednu Italiju svojom ljepotom i talentom oduševila čelnike televizije Canale 5 koji su je ubrzo zaposlili kao voditeljicu. Iako je tražena u cijelom svijetu, Vanja uvijek ističe kako je nostalgična za Hrvatskom, a posebno rodnom Istrom u koju se jednog dana planira vratiti.

Ukoliko se vrati sigurno je kako joj ponuda za posao neće nedostajati, jer je svojom spontanošću na HRF-u oduševile mnoge: "Nadam se da ću još imati prilike raditi u Hrvatskoj, a  voditeljskom sam poslu dorasla, ali opet sve ovisi o tome o kakvim je emisijama riječ. Za neke ozbiljnije teme profesionalne novinarke čine mi se prikladnijima", racionalna je Vanja, koja slobodno vrijeme koristi kako bi posjetila Umag gdje se rodila i provela djetinjstvo, dok pored toga uživa u provodu s prijateljima i sportu. "Svaki je moj dan uvijek drukčiji. Nekad mi se dogodi, kao primjerice s nekim reklamama, da moram ustati u šest ujutro i petnaest sati bez prestanka raditi. Idući dan putujem i ne radim ništa, a kad sam slobodna, vrijeme najviše volim provoditi na sportskim terenima i u društvu s ljudima koji me vole", rekla je Rupena koja pored svega ima i glumačkih ambicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanja se nada glumačkom angažmanu

Naime, zanima je televizijska karijera, ali joj je gluma trenutačno na prvom mjestu. Uskoro planira krenuti na govorne vježbe, jer se vidi kao voditeljica neke sportske emisije za koju je baš ovih dana pozvana na razgovor. Kako je sama rekla, voljela bi da je netko zapazi i ponudi kakvu ulogu u nekom glumačkom projektu, a kako život ne voli prepustiti sudbini, prijavila se na audiciju za televizijski show "Ciao Darwin" za zabavljačicu koja pleše i pjeva. Oduševljeni njezinom prijavom, organizatori su joj odmah ponudili posao. Dušobrižnicima nije trebalo dugo da taj posao usporede sa striptizom, dok je Rupena već naučila kroz život ne obazirati se na takve komentare, pa im je samo odgovorila kako bez obzira na njih, ona taj posao smatra "napretkom u karijeri".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara