Video: Samozadovoljavanje na Farmi - koliko ga ima i tko se time bavi?

DOK neki farmeri o seksu i muškarcima samo maštaju, drugi su odavno našli način da zadovolje svoje potrebe na regularan i bezbolan način - masturbacijom, a kucnuo je čas da se utvrdi tko se točno tom aktivnosti bavi. "Ja jesam!", ispalila je Jelena ko' iz topa, a Alen se nadovezao kako takav oblik opuštanja Jelena, Neno i Dvina sigurno jako često prakticiraju, jer su uvijek "tako opušteni", za razliku od njega i Rafe koji su, barem tijekom boravka na Farmi, od samozadovoljavanja odustali.

Jelena je farmerima priznala kako je još kao djevojčica bila "opsjednuta" stvarima kojima se bave samo odrasli i temeljnim razlikama između dječaka i djevojčica. "Ja sam natjerala svoje prijatelje da glume mamu i tatu, da se seksaju preko robe!", Jelena je svojim pričama zasjenila dječje nestašluke ostalih farmera prepričavajući im kako se igrala s muškim prijateljima iz ulice. "A moj prijatelj bi morao u grmlju skinuti gaće dok smo bili mali, jer je mene zanimalo što on ima drukčije od nas!", ispričala je farmerima, vidno razočararanima činjenicom da su naspram "multi talentsa" u djetinjstvu svi bili (i doslovce i u prenesenom značenju) male bebe.

Dok se svi farmeri bave seksom i duelistima, Stefany se bavi isključivo praktikumom i večerašnjim dvobojem. Praktikum doslovno ne ispušta iz ruku, ali kako se suočavanje u Areni bliži, Stefany pokušava prihvatiti mogućnost da će možda baš ona napustiti Farmu. Utjeha joj je što je u civilizaciji čeka dečko, na kojeg se svom silom planira baciti čim stigne u Zagreb, ali ima Stefany i još jednu utjehu - ako publika ocijeni da je Jelena iritantnija od nje, i nju izabere za duelisticu, Stefany je "na konju". Kako Jelena nije cijeli tjedan praktikum ni pogledala, a obrazovanje joj baš i nije na zavidnoj razini, Stefanyina računica je prilično jasna - ona ostaje, a Jelena putuje.

Show je već odavno prešao pola puta, a farmeri postaju svjesni činjenice da je kraj blizu i sve češće raspravljaju o potencijalnim finalistima. Da su jedan drugome izravni konkurent postalo im je jasno kao dan, a neki se s tom činjenicom nose bolje, neki lošije. Prema Jeleninim tvrdnjama, koja je u jednom showu već pobijedila i okusila "slatku moć vrha", za nju je ulazak u finale jednak pobijedi, i već ima plan kako će svoj uspjeh proslaviti. "Joj Alene, ako ja i ti dođemo do finala, provest ćemo cijelu noć u hotelu!", bacila je Sviscu nemoralnu ponudu, na koju je on, kao i na sve ostale Jelenine ponude, ostao mrtav hladan.

V.V.
Foto Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara